2010.gada novembru māmiņas.... :)

15. Jun, 07:48 previce previce

Sveikas! Varam padalīties kādos datumiņos mūsu mazuļi nāks pasaulē.... :)

previce previce 30. May 2011, 15:48

Mums jau ar vel nav zobiņu,bet siekalas kā mazam sambernāram iet pa visām malam. 😃

previce previce 30. May 2011, 15:40

mrita - sveicieniņi Sabīnītei 6 mēn jubilejā !!! 🌷

inesik87 - Markusam tās zeķītes uzdāvināja. 😀

Mēs ar pagaidām suliņām liksim mieru,pagaršojām takā negaršoja nav ko grūst,iztiksim ar tējiņām un ūdentiņu. 😀

30. May 2011, 11:16

Hei, dāmas!
Mums arī pašlaik ir papildus divas ēdienreizes. Ap 12-13 dodu bēbei dārzenīšus dažādās kombinācijās, bet pamatā ir ķirbis, burkāns vai kartupelis. Bieži miksēju - drusku burciņas biezeņa samaisu ar savu uzvārīto ķirbi. No burciņām lietojam Semper. Otra ēdienreize Gerdai ir vakarā ap 1🤓19, kad dodu augļu biezeni. Tur arī miksēju, pati saspaidu banānu un no burciņām vislabāk patika mango un melleņu biezenis.
Pēc 7 mēnešu jubilejas, kas būs šonedēļ, domāju arī pamēģināt kādu putriņu. Tā kā Gerdai ar svaru viss ir pat ļoti kārtībā, tad ar tām putrām līdz šim neesmu steigusies.
Runājot par saulesbrillēm, nevaru saprast par to funkcionalitāti. Liekas, ka bebim vairāk interesēs ņemt nost un spēlētie ar viņām!? Nu nevar saprast, pagaidām ir plānos nopirkt cepuri ar platām malām, lai saule nespīd acīs..
Jauku dienu visām 😉

previce previce 30. May 2011, 11:09

S V E I K A S !!! 😀

Vakar Markusam nopirku plūmju suliņu,iedevu pagaršot,izskatās ka ne sevišķi garšo - tā saviebās 😀 Mums pagaidām ir divas ēdienreizes - brokastis un pusdienas. 😀

Markuss jau sācis nogaršot kāju pirkstiņus,tā velk kājas mutītē 😃 Tagad ar liela interese par zeķītēm ar grabulīšiem 😃

29. May 2011, 22:40

Par saulesbrilēm - Lindex veikalā ir speciālas saulesbrilles mazuļiem ar 100% Uv staru aizsardzību (baltā un melnā krāsā)

29. May 2011, 21:46

Oiiiii, mī un žē..tas laikam mans garākais ieraksts 😃

29. May 2011, 21:46

Njāā, Meitiete, tad jau mums gandrīz līdzīga bērnība. Tik nu mans tētis joprojām ir draugos ar "zaļo pūķi" un to nekas nevar mainīt. Bet katrā ziņā viņš man parādīja, kādu vīru sev nevēlos, savukārt mamma to, kāda mamma es nevēlos būt 😀
Renārs jau tagad jūt, ja viens otram kaut ko kādā augstākā tonī pasakām, viņš sāk raudāt. Vispār jau es par savu vīru tiešām nevaru sūdzēties. Bet nu laikam reizēm (teikšu rupji) sakāpj "čuras galvā", kaut ko sadomājos un tad sākas burkšķi un kašķi. ☹

Bet nu labāk par pozitīvo 😀 Es ar varu piebiedroties pie jau izteiktajiem "paldies" par to, ka jūs esat. 😀 Un tā jau ir, ka mazuļi ir tie, kas mūs vieno. It kā mazi bērni, bet tāds spēks, vai ne? 😀 Tas taču tik forši!!!! 😀

Meitiete, ak vai, cik skaista bildīte jums. Tik pozitīva un mīļa (h)

Vakar Renārs pirmo reizi pagaršoja arbūzu un meloni. Šodien meloni pieliku arī putriņai klāt, lai saldinātu kivi skābumu 😀
Mēs piebarojamies tagad jau 3 reizes dienā - ap brokastu laiku, tad pusdienās un vakariņās.
Šodien domāju pamainīt Renāram putru, bet skatījos, ka visas, kas ir no 6 mēnešiem, ir ar glutēnu, tā nu nopirku kukurūzas-rīsu putru, bez piena, kas no 5 mēnešiem paredzēta.

Njā, par tām saulesbrillēm, dzirdējusi gan neesmu, bet tādas aizdomas man bija. Pati ar ļoti reti lietoju saulesbrilles, man nepatīk, ka no tām uz deguna paliek nospiedums 😃

Previce, tiešām tā ir par to pusotru gadu? Bet man iesniegums uzrakstīts uz gadu, kas nozīmē, ka darbā būtu jāatgriežas nākamajā dienā pēc Renāra dzimšanas dienas, tad nu attiecīgi pusgads pēc tam vēl būtu maijā. Hmmmm, nu pavisam sajuku... Un vispār mums darbā tā arī vienmēr ir rēķināts, no bērna dzimšanas datuma.

Mrita, nu re, mums tas pats ar tiem b/d cipariem. Nesaprotu, kā viņi tā var lēkāt?

Es Māmiņu Klubu skatīšos rīt, šorīt atkal nogulējām 😃

previce previce 29. May 2011, 21:40

meitiete - ļoti skaista ģimenes bilde!!!

previce previce 29. May 2011, 20:24

Sveiciens Kaspariņam jubilejā!!! 🌷🌷🌷🎉

Raula - no tās otras b lapas skaitās pusotrs gads un tad sanāk tas augusts.

29. May 2011, 19:05

Previce, hmmm, vai tad 1,5 nesanāk 2012. gada maijā?
Es vēl pagaidām par strādāšanu neko nezinu un negribu domāt, pumpas metas no tās domas vien 😃 Gribu pēc iespējas ilgāk ar puiku pa māju dzīvoties. Kad piereģistrējāmies tajā e-riga, vienā b/d Renārs bija 71-ais, taču tagad nezinu kāpēc, bet ir jau 172. Un visos bērnudārzos viņš ir pabīdījies par aptuveni 100 vietām uz leju. Kā tā var būt?

He, Leons Ralfs kārtīgi nodrošinājies, lai saulīte acīs nespīd 😀
Starp citu, vai neesat domājušas par saulesbrillēm mazajiem? Varbūt ir kādas speciālās? Es tā īpaši neesmu par tām domājusi, man jau neliekas, ka ļoti vajadzētu 😀

Mumburki, ir nu gan Megija aktīva meitenīte. Un laikam no mūsu pulciņa arī vislielākā zobainīte 😀 Vai esi jau pieradusi pie kodumiem?

Bumbuci, šī ar laba ideja svecītēm un kūkai 😉 Vēlreiz sveicieni Kaspariņam 6 mēnešu jubilejā 🌷🌷🌷

Tikko tik pamanīju, ka abi mazie jaunpienācēji ir Ralfi 😀

previce previce 29. May 2011, 16:25

Marchel - kāds tev feins rakeris. 😀

Tvika - Es ņēmu uz 1,5g bērnu kopšanas atvaļinājumu,takā man sanāk darbā atgriezties 2012g augustā,bet runājot par bērnudārzu,jā rindas ir nenormāli garas,mūsu mazais kad pieteicām bija pāri 400,nu diez vai tiks,bet parunājāmies ar vīru un izlēmām,ka tik maziņu nelaidīsim,kautkā paši mēģināsim tikt galā,mums arī omes patālu dzīvo...

29. May 2011, 14:21

Manu mazo rakari sauc Leons Ralfs, mazliet atšķiramies no citiem, jo vina nākšana pasaulē bija parēdzēta 2011.gada janvārī.
Patīk bāzt mutē visu, kas pa rokai, siekalojas kā mazs buldogs, un, kad priecājas tad vītero un skaļā balsī veido zilbes.. 😃
Zinu, ka neprotam tik daudz kā pārējie, bet uz gada vecumu gan vēl panāks citus 😀
Tāpēc interesanti palasīt, kas vēl priekšā..

29. May 2011, 13:05

Tvika, nu re, bet nekas jau nav nokavēts 😉 Par mazuļiem tak katru dienu var kaut ko jaunu pastāstīt 😀

He, meitenes, es atkal kārtējo reizi pārliecinājos, cik mums te forša pļāpiņa. Sen (kopš grūtniecības sākuma) nebiju bijusi cālī un tur meitenes viena otrai pārmet, ka kāda nav ielikusi sava bebuka bildi vai kaut kāda aizdomīga liekas, tāpēc neuzņem pļāpu bariņā 😃 😃 😃

Mēs gan priecājamies par katru jaunpienācēju un par katru novembra bebuci. Feini tak parunāt par un ar vienaudžiem 😉

29. May 2011, 12:19

Marchel, laipni lūgta bariņā!!! 😀
Pastāsti par savu mazo, lai varam ar viņu iepazīties 😀

29. May 2011, 12:11

Sveikas 😀)
Pieņemiet mūs ar.
Nācās piedzīmt 2010.gada 8.novembrī... 😀

29. May 2011, 11:47

Čau, jaukās dūdas! 😀

Tvika, cik forši, ka nolēmi piebiedroties!!! 😀 Kā sauc Tavu puisīti? Ko jau protat? 😀

Ai, meitenes, man tik bēdīgi palika, kad izlasīju, kā jūsu vīriņi jūs nesaprot ☹ Bērniņus tak abi gribējāt, bet tagad jūs tās sliktās, kam mazie pirmajā vietā. Rodas jautājums, uz ko tie vīrieši cerēja - ka mazais piedzims un uzreiz tā arī pats dzīvosies, rāpos, smiesies, pamperus sev mainīs, pats paēdīs un drēbes mazgās?
Bet, sievietes tak ir stiprais dzimums, vai ne, lai kādi vēji pūstu, galvenais, saglabāt skaidru galvu.
Bet par tām radikālajām domām, kādas jau Bumbucim pa galvu jaucas, manas domas ir tādas - ne vienmēr vajag domāt, kā mazajam labāk; ir jādomā arī par sevi, par to, kā Tu jūties kopā ar to otru cilvēku. Bērni izaug un ne vienmēr ir pateicīgi vecākiem par savu bērnību, ka vecāki ir kopā par spīti visam. To zinu pēc sevis - manējie nešķīrās, lai mums ar brāli būtu abi vecāki. Bet vai tie strīdi viņu starpā, mammas asaras un tēta mūžīgie pārmetumi viņai tiešām ir tas, kas mums kā bērniem bija jāklausās? Un kad beidzot 2 mēnešus pēc manām kāzām tētis tomēr sakrāmēja mantas un aizgāja, es jau miljono reizi prasīju "bet kāpēc to nevarēja izdarīt ātrāk?" Man riebās braukt pie maniem vecākiem, jo es zināju, kas man būs tur jāklausās, turklāt to dzirdēs arī mans puisis. Taču tagad abi ir laimīgi, smaidīgi, ar dzīvi apmierināti, dara savas lietas, kas nu kuram tuvākas un neatskaitās viens otram ar pārmetumu jūru. Kad satiekas, tad pat normāli parunā savā starpā.
Ai, tā tāda neforša atkāpe no manas puses, sāpīgs tas stāsts. Un es jau saprotu, ka tas tik manā un brāļa labā. Bet bērniem vajag laimīgus, smaidīgus vecākus, ģimeni, kurā arī viņi justos mīlēti.

previce previce 29. May 2011, 10:23

Tvika - Prieks,ka pievienojies mūsu pulciņam 😀

previce previce 27. May 2011, 21:45

Raula - laba ideja kūkai un izskatās, ka Renāriņam iet labi pie sirds... 😀

27. May 2011, 20:46

Kā tad, ikvakara ņamma. Dārzeņi mums ir topā 😀

27. May 2011, 20:37

Jā, jā, tā kūka ir tikai viņam, uzreiz ēdama, vakariņās.
Pamatā bija kartupelis. Tad burkāns, tad puķkāposts, tad kabacis, tad atkal puķkāposts un pa virsu burkāns 😀

Te bildīte, kā ēdam 😃

27. May 2011, 20:23

Ui, aizmirsu pielikt bildīti - Renārs pie savas 6 mēnešu kūkas 😃

27. May 2011, 20:18

Paldies, dāmas, visus sveicienus nodošu Renāram 😀

Inesik, es nezinu, vai kivi nav par skābu, neesmu vēl mēģinājusi, bet šodien jautāju dakterei, viņa ar apstiprināja, ka drīkst dot.

Previce, he, he, man jau liekas, ka tagad nāks tas laiks, kad nespēsim mazgāt tās drēbes, jo uz tām uzskatāmi tiks demonstrēta visa ēdienkarte 😃

Mumburki, ak vai, žēl gan, ka neaizgāji uz to iegūto pasākumu ☹
Bet Tev pilnīgi noteikti būs jāizraujas uz mūsu tikšanos 😀
Un kā es Tevi saprotu (cik nu tas manos spēkos), tāpēc atļaušos Tevi iedrošināt, ka šeit droši vari stāstīt, kas uz sirsniņas. Nu, vismaz man liekas, ka tomēr tak vieglāk paliek, kad ar to bēdu padalās, ne? Turies! Šodiena ir vienkārši jāpārdzīvo, rītdiena jau nāks ar jaunām domām 😀 Traki, ka nav, kam uzticēt mazo un izrauties no ikdienas. Bet, ja tas spēj mierināt, pienāks laiks un bērni būs jau lieli un atliks laiks sev, vīram, ceļojumiem, izbraucieniem. Bet pagaidām Tu esi vajadzīga saviem bērniem 😀

27. May 2011, 18:39

Lai izdodas pusgadnieku svinības un laba oma!
Bumbuci, man vīrs nāk no Saldus puses. Tad nu štukoju aizlaist līdz vīramātei.
Mumburki, turies! Katrai jau laikam šad tad apskrienās dūšiņa. Man arī nav kam bērnu atstāt. Visur līdzi vai vīrs paliek. Gribas jau veselu dienu brīvu, nevis tikai dažas stundas. Bet nu prieks arī par tām.

previce previce 27. May 2011, 15:41

inesik87 - es parasti tējiņu vai ūdentiņu dodu,bet es jau te sarunās skatos ka suliņas visi cītīgi dzer,būs mums ar jāsāk. 😀

mumburkis - domāju gan ,ka tu es izpumpējusies,kamēr tiec ar visiem saviem zipčikiem galā,man jau ar savu vienu pietiek,ka brīžiem liekas,ka vairs neko nevaru 😀

previce previce 27. May 2011, 15:21

inesik 87 -šoreiz pirkto... Pirmoreiz kad viņam bij aizcietējums,tad biku ar bērnu ziepitēm pasmērēju.

previce previce 27. May 2011, 12:49

Raula - Markuss ar nebij nepavienu cm paaudzies,tas jau ir normāli,kad sāks stiepties,ta mēs nespēsim pirkt drebes 😃

27. May 2011, 12:08

Čau, meitenes!
Ohoo, paldies jums mīļš no manis un mazā šodienas gaviļnieka Renāra 🤗🤗🤗
Šodien bijām pie dakteres uz ikmēneša vizīti un izrādās, ka mans "lielais"bērns ir riktīgs "sīkais" - mēneša garumā nav pastiepies ne par centimetru un svarā pieaugums ir vien 250 grami, kas kopā ir vien 7,55 kg 😀 Bet daktere jau saka, ka viss esot ok un viņš sverot tik, cik viņam jāsver. Nu lai jau tā būtu 😀
Visu laiku domāju, ka man liess pieniņš, ka maz pieņemas svarā, bet re, arī putras un gaļa neko daudz klāt nav devušas. Un arī tā pilīte eļļas, ko pēc dakteres ieteikuma lieku klāt putriņai.
Kaka puikam ir gandrīz katru dienu. Nu, ir bijušas reizītes, kad katru otro, bet tā kā vienīgais padzēriens, ko viņš dzer,ir plūmju suliņa, tad domāju, ka tas varbūt arī palīdz tam puncītim.
Vispār jau man Renārs laikam ir tāds mazs 'caurbira', jo ēd jau viņš daudz, bet re, svarā nekas īpaši klāt nenāk, viss iziet ārā 😃

Es sasmējos, kādas tik iesaukas tie tēti bērniem neizdomā, kamēr mazie cīnās ar zobiņu augšanu 😃 😃 😃

previce previce 27. May 2011, 10:20

čaviņa!!!

Sveicieniņš Renāriņam 6 mēn jubilejā no manis un Markusa! 🌷🎉

Markusam nopirku noprovēt hipp - dārzeņi ar rīsiem un vistas gaļu,nu ļoti jau iet pie sirds un vel biezenītis kur ir ābols,cepums un banāns. šorīt ieēda - Humana rīsu putru,to tā īpaši negribēja. Parasti jau es viņam uzvāru ķirbīti vai kartupeli kopā ar brokuli.

Cik jums bieži mazuļiem iziet puncītis? Mums te 4 dienas nebij kaka un ta kreņķīgs bij,taisījām klizmiņu,pēc tam puika atplauka un varēja normāli dzīvoties. 😀

26. May 2011, 22:26

Inesik, es nedabūju Latvijas ābolus, nopirku Rimītī, tāpēc vārīju. Jo veselu puika arī var tikai pasūkāt, bet tās saspaidītu var apēst 😀
Bet nu jā, pagaidām tā sanāk, ka vāru visu. Izņemot banānus 😃 Kivi gribēju dot nevārītus, bet, mēģinot spaidīt, nekas nesanāca, jo tas cietais viducis bija baigi liels, bet mīkstumiņš baigi mazs, rezultātā vairāk noķēpājos, nekā kāds labums bija 😃 Tā nu pagaidām kivi Renārs nav tā īsti pagaršojis.

26. May 2011, 21:55

Čavuk!
Aiga, ai cik feini jums jaunumi 😀 Es dikti sasmējos par "balto ilkni" 😃 😃 😃

Inesik, neesat gan vienīgie. Bet baigi žēl, ka jūs tik tālu. Bet laikam Meitiete nebūs, Bumbucis nav neko ziņojusi, no Ligagi arī nav ziņu, arī Minija neko nav teikusi un Bela29. ☹ Varbūt vēl kādu piemirsu?
Bet nu tad orientējamies uz 6. vai 7. jūniju. Re, nākamai nedēļai labu laiku sola. Cerams, ka aiznākamai ar 😀

Šodien pamēģināju iedot ābolu puikam. Novārīju ceturtdaļu, saspaidīju un devu, šis ēda labprāt. Vēlāk iedevām Milupas biezenīti ar banānu un ābolu, arī ēda tīri tā neko 😀

Inesik, jums gan drosmīgi ēdamie jaunumi. Es kaut kā esmu pieradusi mazajam dot vien ierastos dārzeņus un putru, ka nemaz pagaidām nevaru iedomāties, ka ar laiku taču būs jāpiedāvā kaut kas vairāk 😃
Bet tas "Gardumiņš" man pašai ar ļoti garšo. Tā ir viena laba manta 😀

1 ... 41 42 43 44 45 46 47 ... 71