2010.gada novembru māmiņas.... :)

15. Jun, 07:48 previce previce

Sveikas! Varam padalīties kādos datumiņos mūsu mazuļi nāks pasaulē.... :)

previce previce 08. Jun 2011, 10:50

Mēs laikam pagaidīsim savu zemenītes ražu,tad mēģināšu iedot.😀

mumburkis - Tā viņš kad dzīvojas,nav tā ka būtu slapja mugura,pa nakti ar normāli gulēja,bet mājā ir karsts,šorīt vel temperatūra ir ☹ zvanīju ģim ārstam itkā saka,ka 38 ir normāla temp,bet ja ļoti uztraucos,lai 11.30 eju pie viņiem,vel lika uzzvanīt,kad zvanīšu prasīšu, lai daktere uz mājām nāk,kur es skriešu ar mazo,ka viņam temperatūra.

Raula - man jau liekas,ka pilsētā arī diezgan daudz odi 😀 itsevišķi,kad ēnā un vakarpusē,cik esmu dzirdējusi aptiekā varot nopirkt "odiņš" mazajiem pret odiem.

07. Jun 2011, 23:13

Previce, neesi domāju Markusiņu ar zemenītēm uzcienāt?
Es vispār kaut kur lasīju, ka alerģiju izraisot tās sēkliņas, kas ir ap zemeni. Ja tās nomizojot, tad esot ok 😀
Klau, laukos esot baigi daudz odu. Kā domājat mazos pasargāt?

07. Jun 2011, 23:10

Mēs kā šodien laukā neizgājām, man liekas Renāram tā diena bija vieglāka, vieglāk arī aizmiga, jo nu ratos pēdējā laikā ir kaut kāds trakums. Laikam jau ar vairs nevarēsim iet garajās pastaigās, ka esmu pieradusi. Jādzīvojas tepat ap māju un tad uz sedziņas, kad kreņķis nāk virsū, tad vismaz atkal kaut kas jauns, kur mazajam uzmanību novirzīt uz kādu brīdi 😀
Bet nu lasu un saprotu, ka ne mans puika vienīgais tāds. Jo mēs laukā staigāties ejam ar vienu no oktobrēnu mammām un viņas puika, ja nečuč, smuki sēž ratos un skatās apkārt, kaut ko runājas savā nodabā un vispār neliekas traucēts, kamēr manējais jau ir noņēmies un piebļāvis visu rajonu 😃 Tad nu man vienmēr kauns, liekas, ka apkārtējie domā, ko es te tāda iznākusi uz ielas un nemāku savu bērnu savaldīt 😃

previce previce 07. Jun 2011, 23:05

Baigais malacis,vitamīnus vajag uzņemt 😀 Ui ,ka varēsim tikt uz laukiem,kad pašiem savas odziņas būs,tad mazais varēs ammāt,pilnu muti. 😃

07. Jun 2011, 23:04

Man no burciņām pašai ļoti iegaršojās Gerber āboli ar mellenēm. Nopirku Renāram un pati vairāk kā pusburku izēdu 😃 Bet Renārs arī par to našķi nekādu sajūsmu neizrādīja. Tad jau manīs, kā viņam garšos mellenes, kad būs gatavas, jo āboli viņam ar garšo, cik nu ir dabūjis pasūkāt.

07. Jun 2011, 23:01

Mums daktere atļāva. Tik teica sākumā skatīties, vai nav alerģijas. Tā nu pa kriksītim iedodu, sablendētas devu kādas 2 pilnas tējkarotes, bet šodien neblendētas šis apēda (nosūkāja) kopumā tādu diezgan palielu zemeni.
Un zemenēs ir daudz dzelzs, kas mazajiem ir vajadzīgs, tāpēc arī ļoti ceru, ka nekādas alerģijas pazīmes nebūs arī turpmāk 😀

previce previce 07. Jun 2011, 22:57

O jūs jau zemenītes nogaršojiet,es te viendien nopirku burciņu hipp - mellenes un avenes ar jogurtu,bij tāds skābens,mazajam galīgi negāja pie dūšas. Mums pie loga ārā vel ap deviņiem rādija 28 grādus.

07. Jun 2011, 22:54

Izrādās Renāram ne īpašu garšo sablendētas zemenes, bet, kā iedod odziņu pasūkāt, tā nemaz nemēģini no mutes izvilkt 😃

07. Jun 2011, 22:53

Bet no istabas temperatūras jau viņš tā neuzkarstu, manuprāt. Tikai tad, ja atklātā saulītē dzīvotos.
Mēs šodien ārā bijām tagad vakarā uz pusstundu, līdz veikalam un iepirkt zemenes. Vakarā jau gan forši, tāds svaigums liekas pat sasmakušā pilsētā 😃

previce previce 07. Jun 2011, 22:46

šodien mēs visu dieniņu pa māju nodzīvojāmies,bet istabā arī ļoti karsts. Tagad mazais ķipars čuč,šonakt čučēs mammai blakus,kamēr tētis pa laukiem. 😀

07. Jun 2011, 22:44

Ja jūs regulāri karstumā ietu ārā, tad varētu būt arī uzkarsis no saulītes, bet visādi citādi droši vien, ka zobiņš 😉

previce previce 07. Jun 2011, 22:37

Cerams jau zobiņš ir pie vainas,nevis kautkas cits,jo tikai temperatūra.

07. Jun 2011, 22:31

Previce, tiešām veseļojieties un gaidām ziņas par zobiņu 😀

Bumbuci, he, tā jau ir vienmēr, es peldsezonu atklāju jūlija beigās 😃

Mumburki, klau, visu laiku aizmirstu Tev pajautāt - vai Tu slingu jau pārdevi?

previce previce 07. Jun 2011, 19:01

Paracetamol svecīti iedevu,redzēs kā būs.

previce previce 07. Jun 2011, 18:57

Paldies - to mēs tagad arī darām.

previce previce 07. Jun 2011, 18:49

Mmm, šodien atkrīt braukt uz laukiem,mazajam temperatūru uzsita 38,nevar saprast no kā,laikam jau būs pie vainas zobiņi. ☹

07. Jun 2011, 17:58

Ir jau man te mīkstums visāds uz grīdas, segas, ko viņš savelk vienā čupā, esmu likusi arī autiņus, tie arī viņam pinas un tinas ap nabu 😃 Esmu laidusi tik uz tā paklājiņa, bet nu tur es saprotu, ka viņam nepatīk, jo āda pret to gumiju beržas. Ehh, atliek tik cerēt, ka ar laiku tomēr viņam iepatiksies, neko citu izdomāt vairs nevaru.

Inesik, hmm, nu nezinu, kādi 3 km varbūt.

07. Jun 2011, 17:45

Ā, ja no stacijas, kas nu kuram tālu. Man jau liekas, ka nav tālu, priekš Rīgas parametriem 😀 No Stacijas jums jāiet uz Vērmaņdārzu un tad pa Brīvības ielu līdz Ģertrūdes ielai un tad tā baznīca un aplis ir kreisajā pusē.

07. Jun 2011, 17:43

Inesik, Baznīcas ielā tā lāzerklīnika ir pie Ģertrūdes baznīcas. Centrā. Braucot pa Brīvības ielu no Juglas puses, pa labi Ģertrūdes ielā, tur ir aplis ap baznīcu. Tur var arī mašīnu nolikt (par maksu gan). Un tad turpat ir Baznīcas iela un tā klīnika.Un tad uz 3. stāvu.

Es pagājšgad vispār nepeldējos, kaut kā baidījos par punci, bet šogad jau gan vajadzēs. Tik man tiešām vajag ļooti siltu ūdeni, kā vannā 😀

Arī no Renārs sūta sveicienus Mārtam jubilejā 😀

Es pāris reizītes uztaisīju presītei vingrojumus. Man pat ir žurnāls, kur ir vingrojumu komplekss presītei, ar laikam 7 vingrojumiem. Biju ļoti apņēmusies tos beidzot sākt pildīt, bet nu kaut kur tā apņemšanās arī pazudusi. Taču vēders ir ļoti nesmuks un prasīt prasās pēc vingrojumiem. Diez ko par labu tam nenāk arī daudzie saldējumi, kas dienu dienas tiek ēsti 😃 Un svars ar vairs neiet nost, bet sācis nākt klāt. 😀

Renārs šodien ļoti aktīvi lien un kā vardīte pa gultu lēkā. Lienot gan tiek uz priekšu, bet vardītes pozā vairāk sanāk atpakaļ. Nezinu, kā lai viņu iemācu uz grīdas dzīvoties. Nu nepatīk tur viņam. Gultā ļoti smuki dzīvojas, bet kā nonāk uz grīdas, tā čīkst un īgņojas ☹

previce previce 07. Jun 2011, 15:42

Bumbuci uzraksti ,kad tev ir dzimšanas diena ,lai varu pievienot tabulai.

previce previce 07. Jun 2011, 15:39

bumbuci - forši tu jau peldēšanas sezonu atklāji... Nu redzēs,kad šodien aizbrauksim uz laukiem ,varbūt rīt uz upi aizbrauksim.

previce previce 07. Jun 2011, 15:34

mumburkis - tev ar nekas nebūtu ja pāris kg pienāktu klāt.😀

previce previce 07. Jun 2011, 15:30

😃

previce previce 07. Jun 2011, 15:28

Es jau ar šad tad domāju pavingrot,bet slinkums dara savu. 😀

previce previce 07. Jun 2011, 15:28

O beidzot pievienoja MK - iepazīsimies,mūsu mazuļi pa Markusu. 😀

previce previce 07. Jun 2011, 15:25

Man jau ar tikko mazais īdējs pamodās,ar visu laiku tāda īdēšana nekur nav labi. 😀

previce previce 07. Jun 2011, 15:22

Man jau bij bail,ka pēc grūtniecības palikšu apaļa 😃

previce previce 07. Jun 2011, 15:20

Jā ,Megucis izskatās ka mammā atsities. 😀 būs modelīte. 😀

previce previce 07. Jun 2011, 15:18

Pirms 7gadiem es svēru 75kg

previce previce 07. Jun 2011, 15:11

mumburkis,gandrīz,bet lai tagad es tiktu līdz tavam svaram,man nevarētu neko ēst un daudz,daudz Markuss būtu jānēsā 😃

1 ... 38 39 40 41 42 43 44 ... 71