2010.gada novembru māmiņas.... :)

15. Jun, 07:48 previce previce

Sveikas! Varam padalīties kādos datumiņos mūsu mazuļi nāks pasaulē.... :)

previce previce 03. Jun 2011, 12:37

Markuss veļas uz punča,bet parasti pa dienu lielajā gultā guļot,pa nakti tad es viņam aiz muguriņas nolieku sedziņu,lai netiktu uz punča,jo grozās pamatīgi. 😀

03. Jun 2011, 12:23

Labrīt!
Esmu Laura, Renāra mamma 😀
Gerdiņai sveicieni no Renāra jubilejā 🌷🌷🌷

Renārs ar veļas uz vēdera guļot, bet es viņam tagad lieku pakaviņu apkārt, tad viņš uzveļas uz tā, bet netiek uz punča un ar laiku atveļas atkal atpakaļ. 😀

Meitenes, kā es gaidu otrdienu...tiešām izskatās, ka būsim daudz..un tas ir tik feini 😀

previce previce 03. Jun 2011, 12:01

Diāna - Markusa mamma 😀

03. Jun 2011, 11:57

Katrīna 😀

03. Jun 2011, 11:31

Gerda saka paldies par sveicieniem! 😀 Un, protams sveicam arī visus pārējos mazuļus ar jauniem sasniegumiem un smuku augšanu 😀
Es pagaidām dārzenīšus,kā arī banānu izrīvēju caur sietu. Pašlaik vēl liekas pārāk mazs daudzums, lai blenderētu. Parasti daru tā - izņemu no saldētavas ķirbi priekš 2 dienu porcijām, uzvāru, izspiežu caur sietu. Tad pusi lieku trauciņā un ledusskapī, bet otru pusi meitas šķīvītī. Tad pielieku klāt nedaudz "burciņbiezeņa", pāris pilienus olīveļļas , samaisu un dodu bebim!

previce previce 03. Jun 2011, 09:01

Sveicieniņi šodienas gaviļniecei Gerdai 7 mēn jubilejā!!! 🌷🌷🌷

previce previce 02. Jun 2011, 20:02

Sveicieniņi Igoriņam jubilejā! 🌷

02. Jun 2011, 19:28

Sveicieni Igoriņam 7 mēnešu jubilejā 🌷🌷🌷
Un sveicieni Vanesai 6 mēnešu jubilejā.🌷🌷🌷

Kā arī visiem pārējiem mazuļiem sveicieni ar jaunām iemaņām un panākumiem 🤗

Mēs šodien pa āru 5 stundas izstaigājāmies. Tagad esmu bez spēka 😀

Inesik, forši gan jums, pašiem savs baseins 😀

02. Jun 2011, 18:55

Heijā! 😀
Apsveicu Igoru ar 7 mēnešiem! 😉 Tad jau laikam sanāk, ka mana meita ir otrā vecākā - viņai rīt 7 mēneši paliek. Un laikam viena no lielākajām arī 😃
Vakar pēc māmiņu kluba rīkotā pasākuma Gerda vakarā sāka rāpot.Tāds prieks un gandarījums par meitiņu! Tā droši vien būs visu dzīvi - jau tad, kad pirmo reizi pasmaidīja, kad apvēlās, bija man šī sajūta, tagad sāku saprast tās mammas, kas raud bērnu izlaidumos 😀

previce previce 02. Jun 2011, 16:28

Markuss parasati ar tēti reizē ceļas,citreiz pat nevajag likt modinataju,jo viņš mums vienmēr viena laika ir augšā,tad ejam visi ēst kopā brokastis un pēc tam pavadam teti līdz durvīm ar mājienu attā. 😃

previce previce 02. Jun 2011, 15:50

Nu re meitenes, nākošnedēļas sākumā sola jau atkal +30 grādus... 😀

šodien jau nedaudz vēsāks salīdzinot ar divām iepriekšējām dienām,izstaigājāmies ,aizgāju ar mazo apciemot savus kolēģus,bijām iečāpojuši rimčikā,tagad tur bērnu dienas,pamperiem atlaides...

Markusam ar ļoti garšo vista ar dārzeņiem,viņš jau nogaršojis arī jēra gaļu ar kartupeļiem un burkānu 😀 Mēs katru rītu tētim rādam attā,kad viņš iet uz darbiņu un tagad jau sācis pats rādīt,vajag tik pateikt attā 😀...

01. Jun 2011, 21:58

Čavukiņ, čalotājas!
Jā, laimīgas tās meitenes, kam privātmājas ar zaļo zonu. Mēs ar tik pa dzīvokli, bet ārā jau tik iela un mašīnas. Ir jau mums te blakus bērzu birzs, bet nu tā jau tāda maziņa, krustu šķērsu izstaigāta.
Šodien ar bijām laukā. Izgājām ap 17.00, tā apmēram 2 stundas izstaigājāmies. Kad Renārs bija izdzēris savu līdzpaņemto sulas padzērienu, tad joka pēc ielēju viņam pudelītē manu līdzi paņemto ūdeni 120ml. Un brīnums - šis akceptēja. Rezultātā izdzēra vēl 2 x 120 ml ar ūdeni. Biju pārsteigta. 😀

Simona888, es tieši nesen pārlasīju visus sākotnējos ierakstus un manīju, ka sākumā rakstīji, bet tagad biji kaut kur pazudusi 😀 Bet es domāju, ka droši vari piebiedroties mūsu plānotajam nākošās nedēļas tusiņam 😀
Un Tvika jau ar. Un Marchel 😀
Man liekas, ka tā ir tāda lieliska iespēja 😀

Meitiete, nu bet varbūt tiešām varam vēl kaut ko uzorganizēt uz 16. jūniju? Vēl kādu novembrīšu tikšanos?

Jā, paņemam līdzi sedziņas, kaut ko uzgraužamu. Cerams, ka laiks mūs palutinās un mazie varēs smuki padzīvoties arī savā nodabā 😀

Mumburki, nu gan Megijai tempi 😃

01. Jun 2011, 20:13

Sveikas!
Eh, laimīgas tās mammas, kas privātmājā dzīvo. Var bērnus zem kociņa ēnā atstāt, pašas atlaisties. Mēs smokam dzīvoklī vai laukā. Starpības nav lielas. 😀 Bet puika malacis - novingrojies pie fizioterapeites, ļāva man šajā sutoņā kafiju padzert un kūku apēst. 😉
Mēs plānojam nākošo pirmdien aiziet uz bēbīšu skoliņu. Vienīgais tajā grupiņā bērni ap gadu vai pāri un visi staigājoši. Redzēs, vai mūsu puikam patiks.
Cik noprotu, tad tiekamies 07.06. uz 13.00 pie Uzvaras pieminekļa? Līdzi ņemam kādu našķi un segu, ja izdosies pa zālīti padzīvoties?
Opā, Mārts tikko pliku dupsi notaisīja visu sedziņu. Jāiet vīrieši glābt. 😃

previce previce 01. Jun 2011, 10:59

čiviņa!!!

Bumbuci - Kaspariņš labi izskatās,riktīgais pozētājs! 😀

šorīt gājām taisīt potes biju pārsteigta,ka iztikām bez bļaušanas,parasti kā ierauga dakteri tā mute vaļā līdz ausīm, notiek lielā bļaušana - kļūstam lielāki 😃 ,tagad tik jāskatās lai neuzsit temperatūru.. 😀

ārā tik ļoti karsti,iesim uz vakarpusi pastaigā... 😀

previce previce 31. May 2011, 18:38

Mēs diezgan labi nodzīvojāmies ārā,pastaigājām pēc tam aizgājām līdz parkam,mazais varēja vērot mašīnas. Mugura vilku t-krekliņu un šortiņus,zeķītes un cepurīti.

31. May 2011, 15:59

Renāram jau ar ļoti patīk TV. Pa dienu nemaz neslēdzu iekšā, lai neskatās, bet vakarā jau tāpat ieslēgts un tad reizēm puika ar kaut ko aizrautīgi ieskatās. īpaši jau neļauju, bet reizēm tas ir viens veidiem, kā nomierināties viņam.

Šodien ārā bijām bodijā, zeķītēs un cepurītē. Bet Renāram laikam tik un tā bija karsti, jo pat īsti gulēt negribēja, raudāja lielāko pastaigas daļu. Tagad istabā smuki dzīvojas, spēlējas, neviena niķa nav.

previce previce 31. May 2011, 13:58

meitiete - es ar tieši gribēju tādu jautājumu uzdot par TV,mēs cenšamies ar neļaut skatīties,kad klēpī un ttv iet skaties tikai mazais pagriezis galvu un tik čolē,bet tā neļaujam.

previce previce 31. May 2011, 12:18

Mums jau ar sanāk pusstunda ceļā,kamēr abi aizčāposim...

previce previce 31. May 2011, 12:15

Nu tad sarunājam visi uz 13!

31. May 2011, 12:09

Mums ar labāk derētu 13.00, jo vēl jāierēķina ceļš aizbraukšanai no Pļavniekiem 😀

previce previce 31. May 2011, 11:52

Mums jau labāk 13,bet nu varam jau ar uz 12... 😀 Varam jau paķert kautko graužamu piknikam,cerams jau būs labs laiciņš,lai pa sedziņu mazuļi varētu padzīvoties. 😀

31. May 2011, 11:28

Ok, meitenes, tad runājam tikšanos uz 7. jūniju. Vieta paliek nemainīga? - Māras dīķis. Vai visas atradīs? Jeb kas nezina, kur tas ir, tad tiekamies pie Uzvaras parka?
Cikos? 12.00, 13.00, 14.00?
Vai ņemam ko pagraužamu līdzi? It kā tak pikniks, ne? 😀 Vai taisām tik foršu pastaigu?

previce previce 31. May 2011, 10:49

raula - tad jau tiešām uz to 7.-to,vel jau līdz otradienai laikapstākļu prognozes var mainīties,iespējams ka būs siltāks,nekā tie solītie 17grādi.

31. May 2011, 09:47

Paskatījos, salīdzināju 5. datumu tam linkam ar mūsu meteo.lv, gandrīz sakrīt, tātad uz tādu laiku arī jārēķinās.
8. jūnijā it kā rāda 20 grādus. Meitenes, ko jūs sakāt par 🤓toto? Laikam Mrita nevarēja, ja?

Bet tad jau drīzāk gan orientējamies uz to 7.-to, ja tajā visas var. Bet tik liekas, ka pavēsi tie 17 grādi 😀

31. May 2011, 09:15

Paskatījos gismeteo - rādās, ka 06.06. saulains, bet +14 grādi, 07.06.saulains +17 grādi (http://www.gismeteo.ru/city/weekly/4136/)

31. May 2011, 09:10

😀 Atliek man Jums pasūdzēties par puiku, kā šis ņem un pārsteidz. Šonakt atkal vēlās uz vēdera, bet man kaut kā izdevās viņu "sakārtot", lai paliek tā čučot. Pret rītu jau pats kaut kā līdzīgi iekārtojās. 😃

30. May 2011, 22:09

Inesik, fīderi var nopirkt bērnu preču veikalos. Tas ir tāds maisiņš, tāds kā sietiņš, ar uzgali, viņā var ielikt auglīti, uzgali aiztaisīt ciet un tad mazais caur to maisiņu var sūkt savu augli. Teorētiski jau var mēģināt kaut ko līdzīgi arī no marles uztaisīt, vienīgi tad tā marle labi jānomazgā, lai nepūkojas.

Es ar Renāram dodu visu mantu kasti, lai pats izvēlas, ar ko spēlēsies. Viņš visu izgāž laukā, tad es paskatos, kuras mantas viņš izvēlas un pārējās salasu atpakaļ kastē un nolieku malā.

Vot tā...es nemaz nezināju ka tā saldā viela tai tējā ir līdzīga cukuram. Laikam man jāveido kaut kāda vārdnīca un tad ar to jāiet uz veikaliem pēc tējām, putrām, medikamentiem - nu tas ir kaut kāds ārprāts ar tiem svešvārdiem sastāvos. Kā normāls cilvēks tos visus terminus un nosaukumus var atcerēties? Un kā izrādās, tie var kaitēt bērnam, bet nez kādēļ ir bērnam paredzētajos produktos iekšā.

30. May 2011, 21:00

Es ar devu Renāram tās granulētās tējas. It kā viņas ir bez cukura, bet tik un tā man liekas baigi saldās. Renārs nemaz nedzēra, par ko man tomēr prieks. pati reizēm iedzeru, kad nav saldumu mājās, bet gribas kaut ko saldu 😀

30. May 2011, 20:57

Hei, meitenes!
Oiiii, nu tiešām ir kā Aiga saka - kamēr tiek izlasīt visu, jau aizmirsies, ko gribējās teikt 😃
Es ar šodien sapratu, ka būs jāiegādājas fīderis. Citādi Renārs baigo melones gabalu nokoda un aizrijās, labi, ka izklepoja laukā. Un tagad jau sāksies visādi foršu augļu laiks, tad varēs žļembāt.

Pa nakti Renārs mēdz vien apgriezties uz punča, bet tad drīz vien pamostas un sāk raudāt, jo pats neko nesaprot. Bet man tik un tā tad jāceļas augšā un jāņem pie sevis gultā, jo citādāk viņš tā neaizmieg.

Inesik, es ar domāju, ka putukrējumam vēl par agru, viņš tak tomēr salds.

Mrita, arī no mums ar Renāru sveicieni Sabīnītei svētkos!!! 😀

Previce, tās gan ir foršās zeķītes, ļoti viltīgas 😀

Es ar šodien saņēmu rabarberu sūtījumu no laukiem, tad nu rīt būs jādomā, kas taps - ķīselis vai rabarbermaize 😀
Mmmm, kā man garšo visi šie svaigie labumi, riktīga vērtība 😀

Aiga, kur Tu ej uz dūlām? Es ar esmu par to domājusi, tas liekas tāds riktīgs sirds darbiņš 😀

Tvika, man ar augļi liekas vairāk kā našķis, tāpēc ar tiem panašķējamies starp ēdienreizēm 😀

Es jau ļoti labprāt Renāram dotu tikai ūdentiņu, bet viņš pūš pudelei pretī un tad burbuļi iet uz visām pusēm, bet mutē nekas netiek. Teicu dakterei, ka dodu plūmju suliņu, kas atšķaidīta ar ūdeni, viņa akceptēja, ka tās proporcijas ir ok. Bet tā suliņa jau ar tāda skābena. Ar laiku tomēr ceru iemācīt dzert ūdeni.

Mēs jau tā arī neesam vienojušās, kad tiekamies. Nemāku atrast, kādu laiku sola uz tiem datumiem. Man vienalga- 6. vai 7.

30. May 2011, 20:21

Čau!
Atkal esmu iekavējusi, tik daudz lasāmā. Kamēr tieku līdz sākumam, piemirstu, ko gribēju teikt. 😃
Sveicieni un bučas svinētājiem! Labās "kūkas" Jūs esat izdomājušas. Mēs līdz šim esam sevi lutinājuši, bet puikam vien prieks par svecītēm. Kaut kad vienreiz gan iegrābās šokolādes krēmā, bet nedabūja pagaršot. 😃
Vai kāda no Jums ir kristījusi pēc latviešu tradīcijām (ne baznīcā)? Uz 3.07. gatavojamies Mārta krustabām. Visu laiku likās, ka tas vēl tik tālu, bet nu jau vairs mēnesis palicis... Būs jāsāk iespringt.
Vai Jūsu bērni čuč pa nakti uz vēdera? Nesaprotu, kā lai puikam iemāca, ka, ja pa miegam apveļās uz vēdera, lai liek galvu uz sāniņa un guļ. Bet šis mums uzstutējas uz rokām un sāk raudāt. Tā nu vairākas reizes naktī jāceļas un jāliek puika uz muguras vai sāna.
Mjā, par to sadzīvisko daļu ar vīru laikam varu pievienoties Raulai. Ja pati "nesacepos", tad mājās miers. Vispār jau man grēks sūdzēties - gan pie friziera palaiž, gan manikīra, gan kādu vakaru uz bodi. Pat uz mācībām! Ilgi domāju, kā sevi pilnveidot un iestājos uz dūlām. Trīs gadi priekšā, bet ļoti interesanti. No vienas puses izraujos citos cilvēkos, bet pamatā par grūtniecību, dzemdībām un bērniem tāpat runājam.
Klau, kurā datumā tad mēs tiekamies? 6 vai 7?

1 ... 40 41 42 43 44 45 46 ... 71