Noskaties autiņbiksīšu VIDEOstāstu: Huggies® Elite Soft Pants autiņbiksītes- biksītes

20. Jul 2019, 16:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Daudziem vecākiem ir priekšstats, ka biksītes jāsāk lietot no brīža, kad mazulis ir diezgan aktīvs – rāpo, staigā, bet Huggies® Elite Soft Pants autiņbiksītes- biksītes ir piemērotas mazuļiem jau no 3. izmēra, kad mazulis sasniedzis 6 kg un  kad mazulis sāk savas pirmās aktīvākās kustības – apzināti kustināt rociņas, kājiņas,  velties.

  • Šīs autiņbiksītes ir kā biksītes ar elastīgu jostiņu, maigi apskaujot mazuli. Huggies® Elite Soft Pants autiņbiksīšu jostiņa ir īpaši maiga un plata,  tā labi pieguļ. Jums nav jābaidās, ka tās varētu noslīdēt vai mazulis pats tās varētu attaisīt. Jostiņa labi notur šīs biksītes tur, kur tām jābūt, tieši tāpēc biksītes piemērojas mazuļa vēderiņa izmaiņām – gan, kad viņš kustas, gan arī tad, kad ēd – mazuļa puncis ēdot var “palielināties” līdz pat 50% un šīs biksītes maigi piemērosies.
  • Arī citi materiāli šajās autiņbiksītēs- biksītēs ir ļoti maigi un mīksti un tās ir elpojošas, kas palīdzēs saglabāt Jūsu mazuļa ādu veselu. 
  • Priekšstats, ka biksītes uzsūc mazāk kā parastās autiņbiksītes nav pamatots. Huggies® Elite Soft Pants biksītēs ir iestrādāti uzsūcoši kanāliņi, kas novada mitrumu ātri un palīdz saglabāt mazuļa ādu sausu. Šīs biksītes uzsūks mitrumu tikpat labi, ja ne pat labāk kā parastās autiņbiksītes.
  • Autiņbiksītes - biksītes ir ērti novilkt – atplēšot sānu maliņas, kas ir taisītas tā, lai to varētu izdarīt vienkārši: atplēšam un novelkam.  Tas ļaus novilkt biksītes uzmanīgi un nesasmērēt mazuļa kājiņas it sevišķi pēc lielākiem darbiem. 
  • Un vēl viena maza, bet svarīga lieta – Huggies® Elite Soft Pants muguras pusē ir speciāla līmlenta, kas domātu, lai būtu ērtāk izmest izlietotās biksītes – novelkam, sarullējam, nostiprinām un izmetam. Šī lenta labi noderēs arī tad, lai ātri atšķirtu mugurpusi un priekšpusi, sevišķi, ja biksītes jāmaina nakts laikā.

Mums, vecākiem, ir svarīga mazuļa dabiska attīstība, tāpēc būtiski nodrošināt bērniņam visus nepieciešamos apstākļus, lai viņš dienu no dienas justos komfortabli un nekas netraucētu viņa kustību priekam.