VIDEO: D vitamīna lietošana: mīti un patiesība

02. Nov 2016, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs zinām, ka ārsti D vitamīnu iesaka dot visiem mazuļiem pēc pirmā dzīves mēneša, taču ne mēs visi zinām, ka D vitamīns ir nepieciešams arī mums – pieaugušajiem, tāpēc šoreiz stāsts būs par D vitamīnu un mītiem, kas to apvij, izrādās tādu ir ne mazums.

Skaties VIDEO un:

  • tiksimies ar ģimenes ārsti Inesi Kuģi, kas pastāstīs, kā uzņemt D vitamīnu ar uzturu, un uzzināsim, vai ar to patiešām pietiek
  • uzzināsi arī, kuri pārtikas produkti satur D vitamīnu
  • tāpat sapratīsi, ko nevajadzētu lietot kopā ar D vitamīnu, lai tas vispār varētu uzsūkties
  • tiksimies arī ar māmiņām un gūsim viņu personīgo pieredzi

D vitamīns ir nepieciešams mums visiem un nav svarīgi, cik mums ir gadu, tā uzņemšana jāturpina līdz pat sirmam vecumam, jo šis vitamīns ir tas, kurš samazina nogurumu, nodrošina kalcija uzsūkšanos organismā, kas rūpējas par zobu un kaulu veselību, stiprina imunitāti, D vitamīns piedalās hormonu veidošanā, palīdz organismu attīrīt no svina un uzturēt sirds veselību. Jācer, ka nu zināmākie mīti par D vitamīnu ir kliedēti un mēs daudz vairāk piedomāsim pie tā, lai justos labi paši un noteikti lūkosim, lai mūsu bērniem nepietrūktu D vitamīna.

Lai laba veselība!

Māmiņu Klubs

20161027112654-87591.jpg

D vitamīna šķīdums eļļā zīdaiņiem un bērniem

NATEO D pilieni ir īpaši radīti zīdaiņiem un bērniem, lai nodrošinātu nepieciešamā D vitamīna daudzuma uzņemšanu. D vitamīns nepieciešams bērna kaulu normālai attīstībai un augšanai, tam ir svarīga loma zobu veselības uzturēšanā. Turklāt D vitamīns veicina normālu imūnsistēmas darbību.

AlisesMartasMamma AlisesMartasMamma 03. Nov 2016, 15:25

Ļoti labs un vērtīgs video! paldies!!