Uzsākam piebarošanu: testē Annija

Uzsākam piebarošanu: testē Annija

27. Sep 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazā damite ir jau sasniegusi 6 mēnešu vecumu un daktere atļāva sākt ikdienas maltītes papildināt ar biezenīšiem.

Tāpat kā ar pirmo bērniņu, zināju, ka galvenokārt tos vēlēšos gatavot pati, lai 100% būtu pārliecināta, kas tajos iekšā, un ka tie, ir bez kaitīgām sastāvdaļām, sāls utml.

Atceros, kā ar pirmo bērniņu man gatavot biezenīšus aizņēma diezgan daudz laika, lai to ekonomētu- gatavoju vairākām dienām, liku saldētavā un domaju dažādus variantus, kā ar mazu bērniņu nestāvēt visu dienu pie plīts, tāpēc ļoti priecājos, ka ar otro bērniņu man ir tā lieliskā iespēja savu ikdienu atvieglot ar Philips avent 4in1 tvaicētāju/blenderi 

Protams, ka uzreiz ķēros pie izmantošanas un kā pirmo piebarojumam izvēlējos mūsu pašu dārzā audzētu burkāniņu.

 

Tvaicētāja/blendera galvenās priekšrocības - šis aparāts tvaicē, blenderē, atkausē un uzsilda. Fantastiski, vai ne? Es teju aiz laimes iespiedzos, saprotot, cik ļoti tas atvieglos manu ikdienu esot mājās ar mazu bērnību, un aktīvu 3gadnieku .

Komplektā nāk pats aparāts, kuram līdzi nāk ati trauciņš, kurā sagatavoto biezenī to glabāt ledusskapī vai saldētavā - ļoti maz sastāvdaļu, viss kompakti un neaizņem daudz vietas . Klāt, protams, arī lietošanas instrukcija, recepšu grāmata dažādām veselīgām idejām 

Tātad , kā man veicās pirmajā izmantošanas reizē : 

  1. izlasiju lietošanas instrukciju, un pēc norādēm sagatavoju pašu blenderi. Tākā šoreiz gatavoju no svaiga burkāna, neizmantoju atkausēšanas vai sildīšanas režīmu, bet par to, noteikti, varu padalīties citā reizē, ja interesē, vai izpētot YouTube :) 
  2. Sagriezu burkānu un skatijos pēc lietošanas instrukcijas kā sākt pašu tvaicētāju. Kas man ļoti patīk, ka visam tvaicēšanas un blenderēšanas “pasākumam” nav vajadzīgi milzum daudz trauku- tas viss notiek vienā krūzē, to vienkārši apgriežot otrādi- pastāstīšu zemāk..
  3. Ielēju ūdens atverē 200ml ūdens, kas vajadzīgs, lai es pagatavotu savu izvēlēto produktu (šis viss info ir noradits lietošanas instrukcijā, kāds daudzums katram produktam nepieciešams tvaicēšanai un protams - kāds ilgums) 
  4. Krūzē ieliku burkānus un liku tvaicēties 20min. Pati tvaicēšana ir ļoti klusa, to droši var darit arī, ja bērniņš tepat blakus gul diendusu- bet ja bērniņš ir jau nomodā, nav jāstāv aparātam klāt, jo tas nopīkstas tiklīdz maltīte ir pagatavota.
  5. Tā ati notiek- esam smuki abas parotaļājušās uz paklājiņa un sadzirdu, ka burkāni ir iztvaicēti.
  6. Apgriežu grūti otrādi un sāku blenderēšanas darbus- likās, ka tas aizņems nedaudz vairāk laika, bet nepārspīlējot- pāris sekundes paturēju blenderēšanas pogu un mazulītes pusdienas bija jau perfektas konsistences 
  7. Mazliet atdzesēju šodienas pusdienas- un varējām testēt mūsu pirmo piebarojuma maltīti!

Paldies Māmiņu Klubam un Philips avent, par šī lieliskā produkta testēšanas iespēju- esam vairāk kā apmierinātas un sirds gavilē par to, ka savam bērniņam pavisam ātri, ērti un pats galvenais veselīgi varu pagatavot katru dienu jaunu un svaigu piebarojuma porciju.