Tommee Tippee pudelīte - pati labākā pudelīte mazuļa ēdināšanai!

Tommee Tippee pudelīte - pati labākā pudelīte mazuļa ēdināšanai!

29. Aug 2013, 13:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Priekšrocības:

  • knupīša forma
  • bērniņš neatsakās no krūts pēc pudelītes lietošanas
  • lēnais šķidruma tecējums no tās
  • pudelīte skaitās - antikoliku
  • tā nesatur bisfenolu - A
  • cena

Trūkumi: 

  • tādu nebija;
Šādu pudelīti, tikai mazāku, iegādājāmies jau dzemdību namā, kad bērniņš bija jāpiebaro, jo slikti ņēma krūti. Aizsūtīju pēc pudelītes vīru, jo jau pirms bērniņa dzimšanas biju papētījusi šādu tādu informāciju un noskaidroju, ka Tommee Tippee ir viens no labākajiem mazuļu pudelīšu ražotājiem. Man bija svarīgi, lai bērniņš neatteiktos no krūts, un Tommee Tippee parūpējās par to, izveidojot knupīša formu, kas maksimāli pietuvināta mammas krūts gala formai, kā arī - nodrošinot lēnu pieniņa tecējumu. Pudelītei ir mazs caurumiņš. Knupītis darināts no silikona, tas ir mīksts, elastīgs, gluži kā krūts :) Patiešām, tas ir ļoti svarīgi. Lai gan periodiski baroju meitiņu no šīs pudelītes (pilnībā tiek ēdināta tikai ar manu pienu), viņa nav atteikusies no krāuts, kas pierāda augstākminētās priekšrocības.

Vēl man patīk, ka pudelīte skaitās antikoliu pudelīte - bērniņš nenorij gaisu ēdienreizes laikā. Labi, ka pudelīte  ir no plastmasas - man negribētos stikla pudelīti. Rokā to ir ļoti ērti turēt, forma ir vienreizēja.

Mums, starp citu, ir trīs pudelītes - divas 150ml un 260ml, visas ir "1" (mazākajiem bērniņiem). Tās, kas ir 150ml, ir veidotas no mazliet citādāka materiāla, kas atšķiras no lielākās pudelītes materiāla. Svarīgi ir arī tās kārtīgi izmazgāt pēc lietošanas, pudelītes nevajadzētu atstāt netīras. Man pašai reiz gadījās, ka nepasteidzos, atstāju pudelīti, un pēc tam to bija grūtāk izmazgāt. Starp citu, tās var arī sterilizēt. Un tieši Tommee Tippee ir speciāls sterilizators, ko iegādājāmies. Vēl labi ir tas, ka šīm pudelītēm ir plats kakliņš - viegli gan sataisīt mākslīgā piena maisījumu, gan atslaukt pieniņu.

Vēl viena priekšrocība - tās nesatur Bisfenolu A. Pēc struktūras bisfenols A ir līdzīgs sieviešu hormonam- estrogēnam, tikai - šī viela ir tā analogs, kas darināts no sintētiskām vielām. Starp citu, arī pudelīšu cena ir apbrīnojami zema..