Tīra un spodra mājā pirms Ziemassvētkiem!

Tīra un spodra mājā pirms Ziemassvētkiem!

19. Dec 2013, 15:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Pirms Ziemassvētkiem Māmiņu kluba mammām bija iespēja testēt AS "SPODRĪBA" ECO SEAL FOR NATURE līnijas produktus. Pateicoties māmiņām, uzzinājām, kā tad ir tīrīt māju ar šiem jaunajiem, ekoloģikajiem tīrīšanas līdzekļiem no AS "SPODRĪBA". Kāds bija māmiņu vērtējums? Uzzināsim tūlīt!

Mammas testēšanai piegāja ļoti nopietni, aprakstot un vērtējot katru produktu.

Un kurš gan ir lielāks lietpratējs tīrīšanas līdzekļu izmēģināšanas jomā, ja ne mazu bērnu māmiņas!
20131204123948-78778.jpg20131204123956-92416.jpg

Kā māmiņas vērtē ECO SEAL FOR NATURE līnijas produktus?

Runājot par visiem produktiem kopumā, mammas atzinīgi novērtēja to, ka tie nesmaržo pēc ķīmijas, nekairina acis un neizraisa alerģiskas reakcijas, kā patīkami, ka ar tiem var tīrīt māju bērnu un mājdzīvnieku klātbūtnē. Mammas saņēma dažādus produktus testēšanai, tad nu arī pēc mammu sajūsmas pakāpes centāmies sagrupēt produktus.

Pirmās četras vietas ieņem veļas mazgāšanas līdzekļi, trauku mazgāšanas līdzeklis, šķidrās ziepes un Eco universālais tīrīšanas līdzeklis.
 
Tātad, viens no favorītiem ir veļas mazgāšanas līdzeklis, kas paredzēts gan baltajai, gan melnajai, gan krāsainajai veļai. Mammas bija piesardzīgas un sākumā mazgāja tikai pieaugušo veļu un tikai tad izmēģināja izmazgāt ar šo pašu līdzekli mazuļu drēbītes. Viņas visas bija sajūsmā! Kādas māmiņas izsauciens rezultātu raksturo visai trāpīgi - :"Vai Jūs zināt, kā smaržo tīrība!?"

Nākamais favorīts bija trauku mazgāšanas līdzeklis. Mammas atzina, ka ir mēģinājušas daudzus līdzekļus un zina, ka šajā ziņā daudz ko nosaka cena, un - jo produkts šķidrāks un lētāks, jo sliktāk mazgā. Kāda no mammām atzina, ka bija tik drosmīga, ka mazgāja traukus bez cimdiem, ko nekad nedara. Un visas kā viena, novērtēja produkta labās spējas nomazgāt traukus un nesausināt roku ādu.

Nākamais lieliskais produkts bija šķidrās ziepes. Par tām mammas, kurām parasti nepatīk šķidrās ziepes, jo nereti tās rada glumu un nenomazgātu roku sajūtu, teica, ka produkts bija lielisks, un to noteikti izmantos vēl.
Eco universāls ir līdzeklis, ar kuru var tīrīt dažādas netīrās virsmas: plīti, izlietni utt. Kāda no mammām veica eksperimentu, sasmērēja plīti pamatīgi un tad ļāva Spodrības Eco Seal for Nature produktam to notīrīt. Rezultāts redzams attēlā.

Mammas visvienaldzīgāk izturējās pret grīdas mazgāšanas līdzekli. Varbūt ikdienā mājās to nevar tik labi novērtēt, kā tas būtu kādā sabiedriskā vietā vai lielākās telpās.

Visas mammas uzteica arī produktu ērtos un skaistos iepakojumus, un to, kas produkti tiek ražoti Latvijā, tātad - vietējie ražotāji ir jāatbalsta!

Lūk, kādas mammas rezumējums: "Esmu joprojām sajūsmā, ka šie līdzekļi ir bez īpašas smakas/smaržas. Krēmziepes nav glumas kā šķidrās ziepes. Mazgāšanas līdzeklis padara veļu mīkstu bez veļas mīkstinātāja. Patīk, ka WC līdzekli varu lietot arī tad, kad meita ir nomodā un atrodas tuvumā, jo viņai nav jāelpo ierastā ķīmijas smarža, kas ir citiem līdzekļiem." 

ECO SEAL FOR NATURE līnijas produkti:

  •     Cilvēkiem un videi droši produkti
  •     Nesatur fosfātus, krāsvielas, alergēnus un citas kaitīgas piedevas
  •     Praktiski izslēgts iespējamais alerģiju risks
  •     Produktus atzinusi Latvijas Astmas un alerģijas biedrība
  •     Koncentrēti, ar augstu iedarbības efektivitāti
  •     Zemas lietošanas izmaksas – nepieciešams nedaudz līdzekļa labam rezultātam
  •     Mazgājošās vielas bioloģiski sadalās
  •     Draudzīgi videi visā to dzīves cikla laikā – no ražošanas līdz nonākšanai atkritumos
  •     Iepakojums ir pārstrādājams un atkārtoti izmantojams
  •     Atbilst „Ecoflower” ekoloģiskajiem kritērijiem

Ar ECO SEAL FOR NATURE Jūs izvēlaties saudzēt savu ģimeni, māju un apkārtējo vidi.

20131104133454-28896.jpg