Testējam Dr. Browns māneklīšus

01. Nov 2020, 23:48 vika_f vika_f

Māneklītis. Šis tiešām ir vārda tiešākajā nozīmē - māneklītis - iemānīt bēbītim, lai kaut ko panāktu, lai viņš/viņa, piemēram, kļūtu mierīgāka.. 

 

Luīza (4mēneši) līdz šim nav iemīļojusi nevienu māneklīti (esam izmēģinājuši ļoooti daudzus), jeb knupīti, kā mēs to saucam mūsmājās. Diemžēl šis nebija izņēmums. Luīza, laikam, nebūs knupīša bēbītis, kas no vienas puses ir ļoti labi, bet otras.... Jūs saprotat... 

Saņemot knupīti, apskatot to, sapratu, ka tas ir ļoti plāns, un tā ietekme uz mazuļa muti un mēles pozīciju varētu būt pavisam minimāla. 

Pavisam neredzēta un interesanta šķita mazā iedobīte knupīša galiņā, kas izrādās ir gaisa kanāls, kurš samazina gaisa izsūkšanu un spiedienu uz aukslejām. 

Kad centos Luīzu pieradināt pie Dr. Browns knupīša, sapratu, ka tā forma ir tā veidota, ka nekur nespiež un formiņa atrodas tālu no deguntiņa, kas, manuprāt, ir ļoti būtiski. 

Un atļaušos teikt, ka vislabākā "fīča" šim knupītim ir tā, ka tas tumsā spīd!!!! Jā, tik tiešām! Atrodoties dienas gaismā, tas uzlādējas un naktī, kad knupītis ir "kaut kur gultiņā" to var uzreiz atrast un ievietot bēbītim mutītē! :)

 

Lai arī kā mums un Luīzai iet/neiet ar knupīša padarīšanu, Dr.Browns māneklītis mums vienmēr ir līdzi piestiprināts pie mūsu mīļā knupīša turētāja :)