Sviedrene pat rudenī

Sviedrene pat rudenī

28. Oct 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tiklīdz aiz loga sākās vasara, mūs sāka apciemot sviedrene. It kā sīkums, jo tā ir nekaitīga, bet tomēr - tā rada diskomfortu manai meitiņai, un tā var palīdzēt attīstīties arī mikrobiem, tāpēc pieteicu karu sviedrenei.

Vannoju meitiņu kumelīšu novārījumā, kālija permanganātā, kliņģerītēs, bet tik un tā - tas netraucēja sviedrenei parādīties arī uz kakla, uz galvas un pat zem matiņiem.

Šķita, ka ir vasara, šī ķermeņa daļa nav ne ar ko piesegta, galu galā, nav jau autiņbiksīšu zona.

Sīkie, mazie izsitumi mūs nepameta visas vasaras garumā, un pat tagad, kad sācies rudens, sviedrene it kā ir mazinājusies, jo ir vēsāks, bet - pavisam nav atkāpusies.

Meitiņai ir tikai 3 mēnesīši, un viņa nekādi neizrāda, ka sviedrene viņai traucētu, bet es zinu, ka tā var izraisīt kairinājumu, niezi, tāpēc ne reizi vien esmu vērsusies pie speciālista.

Ārste mums ieteica dažādus krēmus, bet neviens no tiem nepalīdzēja. Drīz mana aptieciņa lūzīs no dažādu trauciņu, ziedīšu, smērīšu klāsta..

Draudzene ieteica mazulītei nodzīt matiņus pavisam, protams, manuprāt tas būtu par traku, tāpēc es turpināju vien bieži vannot, esot ārā apslaucīju mazuli ar drošām, nekaitīgām mitrajām salvetītēm.

Kad ieraudzīju, ka Māmiņu Klubs piedāvā pieteikties Altermed ziedes testiem, nodomāju, ka es jau tāpat neko nebūšu zaudējusi, piesakoties.

20130912131410-18491.jpg

Ziede satur 5% D-pantenola, es uz to uzķēros, jo esmu par šo sastāvdaļu daudz laba dzirdējusi.

Un, mīļās, lietojot šo ziedi nedēļas garumā, neticēsiet, sviedrene ir gandrīz pavisam pazudusi! Kāpēc es par tādu ziedi nezināju agrāk?

Es zinu, ka tas, kas der vienam, citam var nederēt, bet pamēģināt ir tā vērts, tagad es par to esmu vairāk kā pārliecināta.

Kristīne

Izmēģiniet Altermed Panthenol 5%, dāvājiet ādai komfortu un aizsardzību!

20130402130510-60879.jpg

e