Stiprini bērna imūnsistēmu ar homeopātiju

22. Feb 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Audzinot savus mazuļus, mums nereti nākas sastapties ar dažādām saslimšanām, reizēm tās pat nevaram nosaukt par saslimšanām, drīzāk tie ir ar bērna augšanu saistīti sarežģījumi. Novājināta imūnsistēma, saaukstēšanās, traucēts miegs, satraukums, kolikas, zobiņu nākšana, bieža slimošana - ar šīm problēmām saskaras ne viena vien bērna māmiņa, tāpēc uzzinājām, kā palīdzēt saviem mazuļiem ar homeopātiskām zālēm. Uz vecāku jautājumiem atbildes sniedza - Evija Kaupere, Vācu homeopātijas savienības UHD pārstāve Latvijā.

Katram bērniņam ir savs tips, kas nosaka to, kāda veida homeopātiskās zāles viņam ir nepieciešamas. 

Homeopātijā vispār piemeklē katram mazulim savas zāles. Bērni tiek iedalīti trijos pamattipos, un atkarībā no tipiem tiek piemeklētas zāļu sastāvdaļas. Pirmais - smalks, tievs, ēd labi, bet neņemas svarā, bail palikt vienam, bailes no tumsas. Fosfora konstitucijas tips. Otrais - apaļīgs, stiprs mazulis, kam var būt vielmaiņas, liekā svara, ādas problēmas. Trešais - Kalcium floratum šim bērnam var būt raksturīga asimetriska ķermeņa uzbūve, kalcija vielmaiņas traucējumi. Var būt arī jaukta tipa bērni. 

Zāles ir sastāvdaļu komplekss, tādēļ palīdzēs jebkura tipa mazulim no 1 mēneša vecuma.

Immunokind® tabletes imūnsistēmas stiprināšana bērniem

DHU kompleksās zāles, kas speciāli ražotas zīdaiņiem un maziem bērniem. Nereti mazuļi saskaras ar vīrusiem, kurus organisms neatpazīst, sevišķi, ja bērniņš nupat uzsācis dārziņa gaitas. Galvenās problēmas visiem pamatā ir vienas - augšējo elpceļu saslimšanas.Tātad, visvairāk slimot var ap 2-3 gadu vecumu un ap 6-7 gadu vecumu, kad bērns uzsāk skolas gaitas.

Ja bērns slimo vismaz 5 reizes gadā, jādomā par bērna imunitātes stiprināšanu. Pirms dārziņa gaitu uzsākšanas imunitāti var sākt stiprināt aptuveni 2 nedēļas iepriekš. Parasti Immunokind jālieto 2 nedēļas, tad jāpaņem pauze un, nepieciešamības gadījumā, pēc konsutācijas ar ārstu var kursu atkārtot.

20170220122810-44460.jpg

Augšējo elpošanas ceļu infekcijas slimības tādas kā bronhīts, otīts, tonsilīts vai rinofaringīts bērniem ir ļoti raksturīgas. Tie var būt divi vai trīs augšējo elpošanas ceļu infekcijas gadījumi gadā. Individuālajām organisma aizsargspējām piemīt izšķirošā loma slimības norises gaitā.
Zīdaiņiem un bērniem imūnsistēma vēl pilnībā nav nobriedusi. Endēmiskie mikrobi un vīrusi, stress bērnudārzā vai skolā straujas augšanas periodā var būt papildus slodze imūnsistēmai. Tādēļ bērni saaukstējas biežāk un ir vairāk pakļauti recidīvu un pārtrauktas atveseļošanās riskam. Slimības laikā bērnam jāatrodas mājās, viņš kavē nodarbības skolā vai bērnudārzā, un viņam ir nepieciešamas vecāku rūpes. To visu ņemot vērā, vecāki un ārsti meklē iespējas uzturēt bērna imūnsistēmu un mazināt saslimšanas. Immunokind® tabletes ir kompleksās homeopātiskās zāles, kas satur 4 labi pazīstamas aktīvās vielas. Tās nozīmē organisma aizsargmehānismu stiprināšanai pret recidivējošām infekcijām un saaukstēšanos.

Immunokind® tabletes ir homeopātiskās zāles imūnsistēmas stiprināšanai bērniem un zīdaiņiem.

Sastāvs: 1 tablete satur:
Aktīvās vielas: Calcium carbonicum, Hahnemanni D6 20 mg, Calcium fluoratum D6 20 mg, Calcium phosphoricum D6 20 mg, Sulfur jodatum D12 20 mg.

Svarīga informācija: Immunokind® tabletes satur laktozi (piena cukuru).

Immunokind var lietot ne tikai imūnsistēmas uzlabošanai, bet arī -

  • Zobiņu šķilšanās laikā
  • Miega traucējumu gadījumā

Vecākiem reizēm jāsaprot, kāpēc mazulis jūtas slikti, un dažkārt ir bailes, kas jāļauj pašam pārvarēt.

Gripas sezonai tuvojoties, vislabāk būtu, ja zāles jau būtu mājās - pa rokai. Sākumā būtu jālieto pieaugušajiem līdz pat 12 tabletēm dienā, kas kādam var šķist pārāk daudz. Bet zāles jādzer aptuveni ik pēc stundas, tukšā dūšā. Jāatceras, ka tā ir homeopātija, nevis antibiotikas, tāpēc, atkarībā pēc sajūtām, var pēc tam arī samazināt lietošanas devu.

Māmiņu Klubs

20170213130736-35666.jpg