Simtgades mazulis saņēma simtgades vērdiņu!

Simtgades mazulis saņēma simtgades vērdiņu!

15. Mar 2019, 00:00 zaneee zaneee

Šo nedēļ mums paliek 3 mēneši, recepte jau trešai kūkai izdomāta, nu tik jāgaida īstā diena. Gaidot trīs mēnešus arī esam pārgājušas uz 3 Huggies autiņbiksītēm. Šo es sen gaidīju, jo sākām lietot Huggies pants autiņbiksītes. Salīdzināt nevar ar klipšiem, uzvelk un gatavs, man mazā ir ļoti aktīva un dažreiz uzvilkt autiņbiksītes ar klipšiem bija sarežģīti. Tad tagad ar Huggies pants tādu problēmu vairs nav.

Šonedēļ arī mūsu mazais simtgades mazulis saņēma savu vērdiņu ar vēstuli ko varēsim ielikt pūriņa, tāds mazs nieciņš, bet patīkams. Tiem kas nezina, kas ir simtgades mazuļa vērdiņš var iepazīties šeit->>>>

Vēl mums bija šonedēļ liels notikums- mēs pieteicām kristībām jaunāko meitu. Vecākā māsa arī mums ir kristīta, nokristījām viņu, kad viņai bija apmēram trīs mēneši. Kristības mēs apvienojām ar nelielu balli pēc tam. Radi, kas vēl nebija redzējuši viņu, bija iemesls vismaz atbraukt un pirmo reizi mūžā satikt- sanāca tādi kā bērnības svētki. Tad mazai māsai mēs domājam darīt tāpat.

Jau kādu laiku es esmu ievērojusi, ka manai vecākai meitai patīk spēlēties ar neikdienišķām lietām- tā to varētu nosaukt. Piemēram, ar tēta uzgriežņu komplektu. Viņa var pavadīt pie tā ļoti ilgi, iedodu tik un uz kādām 40 minūtēm ir nodarbināta. Viņa viņus krāmē iekšā, ber ārā un tā visu laiku. Kad man nebija bērnu, es nezināju, bet tagad esmu par to pārliecināta, ka krāsainās mantas un grabuļi un lelles ir domātas tikai vecāku priekam, bet bērnam vajag tik iedot piemēram metāla burku vāciņus un viņš spēlēsies divreiz ilgāk nekā ar tikko nopirktu Bārbiju.