APTAUJA: 55% māmiņu priekšroku dod Philips AVENT produkcijai

APTAUJA: 55% māmiņu priekšroku dod Philips AVENT produkcijai

17. Jan 2013, 14:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Galda piederumi, māneklīši, pudelītes, sterilizatori, piena pumpīši.. Kas tik māmiņām nav nepieciešams, lai savu ikdienu kopā ar bērniņu padarītu ērtāku gan sev, gan mazulim. Nu ko - laiks apskatīt, kuru firmu preci esat iecienījušas!

Aprūpes piederumi

Visbiežāk (55%) māmiņas izvēlas saviem mazuļiem Philips AVENT firmas aprūpes piederumus, bet par ļoti labiem atzīst arī NUK (49%), Tommee Tippee (35%) un Canpol Babies (30%) produkciju. 

Un arī bērnu rāciju popularitātes skalā, virsotni ieņem Philips AVENT (32%) pārstāvētās bērnu rācijas.

Pudelītes

Pudelīte ir tik ikdienišķa lieta ikvienas māmiņas dzīvē, ka reizēm nepievēršam uzmanību tam, kādas firmas pudelīti atzinis mazulis par labu esam, un tomēr, vēloties bērnam to labāko, reizēm tiek vispirms pētīts piedāvājums veikalu un aptieku plauktos, un tikai tad pudelītes tiek iegādātas. Kā arī - dažkārt māmiņas ieklausās sev tuvu cilvēku ieteikumos.

Populārāko pudelīšu tops ir šāds:

Philips AVENT (53%)

NUK (48%)

Tommee Tippee (33%)

Canpol Babies (20%)

Chicco (12%)

Lovi (5%)

Krūts pumpīši

Krūts pumpīši, kas ir ar krūti barojošu māmiņu neatņemamā ikdienas sastāvdaļa popularitātes ziņā veido šādu sarakstu:

Philips AVENT  (42%)
 
NUK (15%)
 
Chicco (15%)
 
Canpol (9%)
 
Tommee Tippee (6%)

Sterilizatori

Starp sterilizatoriem populārākie ir Philips AVENT sterilizatori (21%), tomēr jāatzīst, ka vairumā gadījumu māmiņu to neizmanto. 

Bērnu galda piederumi

Katrā ģimenē pienāk laiks, kad mazulis jāiepazīstina ar cita veida ēdienu. Te lieliski noder tieši bērniem paredzēti galda piederumi un trauki. Šajā ziņā māmiņu viedokļi ir visai līdzīgi, tiek lietoti gan Canpol (32%), gan Philips AVENT bērnu trauki (26%), gan Tommee Tippee (26%), gan arī NUK (20%) galda piederumi.
 

Balvā izspēlējam Zvaigznes ABC grāmatu Pārsteiguma ballīte Hūbertam!

20130116130431-50828.jpg

Vairāk par grāmatu lasi šeit!

Grāmata ir par zaķi Hūbertu un viņa draugiem, kuri dzīvo Kumelīšu laukos. Viss sākās ar zaķa vēlmi izrādīt jauno lietusmēteli ar spožajām pogām, bet draugi to pat nepamana, jo tuvojas negaiss... 
Aleksandrs Rozēns ir dzimis latviešu emigrantu ģimenē Amerikā, Bruklinā un audzis Bronksā, un līdz 4 gadu vecumam mazā Aleksandra audzināšanā piedalījās vecmāmiņa, kura runāja tikai latviešu valodā.

Viņas un vecāku nopelns ir tas, ka tikusi iedaudzināta mīlestība uz Latviju un iemācīta latviešu valoda, kura nav aizmirsta līdz pat šim brīdim. Šobrīd Aleksandrs Rozēns kopā ar sievu Treisiju un piecgadīgo dēlu Īanu dzīvo Ņujorkā, kur strādā par finanšu žurnālistu uzņēmumā Bloomsberg. Aleksandra mīļākā grāmatu māksliniece ir Beatrise Potere, no kuras viņš ir daudz ietekmējies un iedvesmojies. Amerikā ir iznākušās vairākas Aleksandra Rozēna sarakstītās un ilustrētās grāmatiņas par Kumelīšu lauku iemītnieku - Zaķu un Peļu - piedzīvojumiem, bet par "Pārsteiguma ballīti Hūbertam" autoram ir īpašs prieks, jo tā nonāks pie latviešu bērniem šeit, Latvijā. Tā kā Aleksandra sieva ir amerikāniete, iemācīt latviešu valodu dēliņam var tikai viņš, tāpēc Aleksandrs ar Īanu cenšas runāt latviski un katru vakaru kopā tiek skaitīta Tēvreize latviešu valodā.

Un grāmatiņu lasīs -

wealthy@..

Apsveicam un pēcasgaidīsim Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 12:00 līdz 18:00 līdz 17.februārim!

Paldies visām māmiņām par dalību aptaujā!

Māmiņu Klubs