Rāpošanas sacensības jau šajās brīvdienās!

Rāpošanas sacensības jau šajās brīvdienās!

22. Apr 13:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gaidāmas ne tikai jautras un mīļas sacensības, bet arī riktīgs azarts, kad mazie sacentīsies ātrumā rāpošanā! Nāciet un piedzīvojiet, kā mazie rāpotāji cīnās par titulu “Ātrākais rāpotājs” Ķīpsalas izstāžu zālē šī gada 27. aprīlī!

Pasākuma norise:

  • Datums un Laiks: 27. aprīlis, 11:30
  • Vieta: Ķīpsalas izstāžu zāle, izstāde “Bērnu pasaule”

Dalība un Balvas:

  • Reģistrācija: No 10:30 līdz 11:20 pie skatuves
  • Balvas: Tiek piešķirtas divas galvenās balvas - viena ātrākajam mazulim, kas pirmais sasniegs finiša līniju, un otra atraktīvākajam iedvesmotājam, kas savu mazo rāpotāju vislabāk atbalstīs un iedrošinās.
  • Dalībnieku skaits: Ierobežots; pieteikties ieteicams savlaicīgi
  • Atbalstītāji: Jo vairāk, jo labāk! Nāciet un droši atbalstiet savus mazos varoņus!

Kāpēc piedalīties?

Rāpošanas sacensības ir lieliska iespēja ne tikai pavadīt laiku kopā ar ģimeni, bet arī ļaut mazajiem izbaudīt savas pirmās sacensības drošā un atbalstošā vidē. Tas ir lielisks veids, kā attīstīt mazuļu motorikas prasmes, kā arī veicināt viņu sociālo attīstību, piedaloties kopīgā jautrā aktivitātē.

Aicinām visus!

Gan mazi, gan lieli ir laipni gaidīti uz šo mīļo un azartpilno pasākumu. Šis ir brīnišķīgs veids, kā atbalstīt mazos sacensību dalībniekus un pavadīt brīvdienas aktīvi un priecīgi. Atcerieties, ka rāpošanas sacensības ir arī lieliska fotogrāfiju un neaizmirstamu atmiņu iespēja!

Tiekamies Ķīpsalā – lai vismazākie rāpotāji var parādīt savu ātrumu un izturību, bet atbalstītāji – savu radošumu un entuziasmu!

Šis burvīgais pasākums tiek organizēts sadarbībā ar Radošo apvienību "Pasaku nams", kas ir zināma ar savu aizrautību un spēju radīt neaizmirstamus piedzīvojumus gan bērniem, gan pieaugušajiem. "Pasaku nams" piešķir pasākumam papildus maģiju un radošumu, nodrošinot, ka šī diena būs pilna ar smiekliem, jautrību un neaizmirstamiem mirkļiem, kas ilgi paliks atmiņā visiem pasākuma apmeklētājiem.