Pudelīte - krūts vai KRŪTS - pudelīte?

30. Aug 2013, 03:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pieteicāmies Māmiņu Klubā uz Tommee Tippee pudelītes testēšanu, tiesa ar pudelītes izņemšanu mazliet nokavējām, tāpēc arī atsauksmes mazliet kavējās. Netikām vienkārši pudelītei pakaļ. Bet nu, par pudelīti pašu!

Tommee Tippee pudelīte, kā jau tagad ļoti daudzas pudelītes, imitē ne tikai māmiņas krūts gala formu, bet daļēji arī pašu sievietes krūti. Iespējams, ja to būtu ieraudzījusi veikalā, vien pasmaidītu par tādu līdzību, bet, kad ieraudzīju to kādai pazīstamai māmiņai brīdī, kad viņa pastaigas laikā baroja savu meitiņu, bija skaidrs, man arī jātiek pakaļ mūsu pudelītei.

Pudelīte atzīta par labāko pudelīti jau 2009.gadā, un to par labāko atzinušas tieši māmiņas, kas pudelīti izmēģinājušas.

Manai meitiņai ir jau mēnesītis, bet šad un tad atstāju viņu kopā ar tēti un savu atslaukto pieniņu, tad nu pudelīte tiek cītīgi likta lietā. Speciālais knupītis arī fiziski ar savām darbībām un šķidruma tecēšanas ātrumu atgādina mammas rūti. Noskaidroju, ka ir 3 dažādi knupīšu veidi - ar vāju, vidēju un spēcīgu tecējumu, atkarībā no tā, kādā vecumā ir mazulis, var izvēlēties viņam piemērotāko.

Manā gadījumā šī pudelīte ir lielisks palīgs ikdienas gaitās, un svarīgākais - ir iespējams savienot krūts ēdināšanu ar ēdināšanu no pudelītes. Meitiņa neprotestē, un arī tētis priecīgs! :)

Paldies MK un Tommee Tippee!