Produkta - Philips Avent Ultra Air - testa rezultāts

Produkta - Philips Avent Ultra Air - testa rezultāts

28. Jun 2018, 20:41 EvijaKB EvijaKB

Sākotnēji, Liels Paldies Māmiņu Klubam par šo iespēju izmēģināt šos māneklīšus.

Līdz šim mūsu princese Keita lietoja vecvecāku sagādātos Philips Avent Classic māneklīšus. Visai mīļi "dienas" miedziņam kopā ar miega zaķlupatiņu.  Tā kā meitai jau ir 5 mēneši un 1 nedēļa un bija laiks mainīt māneklīti, tad šī bija lieliska iespēja. Jāteic, ka Keita īsti nav mānekļu bērns, lieto tikai "dienas" miedziņam, kad emocijas sit augstāku vilni kā miegs. Tad nu pie lietas:

1. Dizains vecāku acīm ļoti tīkams, nekas uzspiests...neitrāls. Līdzīgi kā ar Classic knupīti.

2. Māneklīši abi ir ievietoti kārbiņā, kas mums bija ļoti ērts kā mini sterilizātors, bet nav ērts kā uzglabāšanai, lai paņemt līdzi. Classic knupīšiem gan nebija sterilizatora, bet plastmasa uzlikas, kas lieti noderēja esot ārpus mājas.

3. Pats knupis (daļa ko liek mutē) salīdzinot ar Classic ir īsāks, kas mūsuprāt ir ļoti labi. Vismaz kad likām Classic 1m vecumā, tad likās ka snīpis iet līdz pat kaklam, lai gan tā nebija.

4. Arī knupīša daļa, kas ir ārpus mutes ir mazāka kā Classic. Gan pluss, gan mīnuss. Ja mūsu mazajai būtu 1-3 mēneši, perfekti- nerīvējas gar degunu. Bet mūsu pelei ir 5 pilni mēneši, kad visu čamda un garšo. Līdz ar to viņai patika izņemt knupi un likt mutē otru galu. Gadījās ka iebāza mitē visu to plastmasu vertikāli mutē un ar smaganiņām sakoda...tas bija sāpīgi...sakreņķējās.

Ar Classic mums tā neizdevās...bāz kā gribi. :-D 

5. Ar tā paņemšanu, nekāda problēma. Ar pirmo... :-D ja šito, tad šito...

6. Air 4 mazie caurumiņi patiesi patika. Vecākim prieks, jo mute ir sausa pēc izspļaušanas. Bet bērnam, ļoti labi sanāca satvert un noturēt.

7. Liels pluss noteikti arī ortodontiskam snīpim, lai gan pagaidām esam bezzobīši, tomēr ir mazuļi ar zobiņiem šai vecumā. Tas dod tādu kā uzticību, ka nebojās sakodienu, un zobus jau maziņam.

Visā visumā esam ļoti apmierināti visi trīs. Kam kurš prieks. Un noteikti nākamie arī būs Philips Avent Ultra Air.

Philips Avent produkcija kā tāda mums patīk.

Paldies vēlreiz par šo iespēju.