4.novembrī sākas jauns apmācību cikls vecākiem, auklītēm un pedagogiem! Gaidām Māmiņu Klubā

4.novembrī sākas jauns apmācību cikls vecākiem, auklītēm un pedagogiem! Gaidām Māmiņu Klubā

02. Nov 2019, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs- vecāki- apgūstam arvien jaunas prasmes, lai iespējami labāk rūpētos savu bērnu, veicinātu viņa attīstību un sniegtu pašu labāko viņa nākotnei. Ne vienmēr mūsu bērni savu ikdienu pavada tikai ar mums - vecākiem. Ja izvēlamies mūsu bērnu uzticēt auklītei, ļoti svarīgi, lai arī viņa zinātu, kā pareizi aprūpēt mūsu bērnu, kā veicināt viņa attīstību, kā rūpēties par viņu, kā iekārtot vidi, lai bērns tajā varētu rotaļāties.

 PIESAKIES APMĀCĪBAS CIKLAM ŠEIT->>>

20161017215329-87179.jpg

Māmiņu klubs aicina bērnu vecākus, auklītes un pedagogus uz Klaudijas Hēlas nodarbību ciklu - aprūpes pamati,balstoties uz E.Pikleres pedagoģiju par bērna kustību attīstību, rotaļāšanos un ikdienas aprūpi no bērna dzimšanas līdz trīs gadu vecumam.

1.nodarbība – kustību attīstība. Nodarbības laikā visi kopā "iziesim" cauri kustību attīstības posmiem, reāli darbojoties un saprotot, kā attīstība notiek, kā tā ietekmē bērnu un kā šajos posmos bērnam vislabāk palīdzēt. 

2.nodarbība un 3. nodarbība – Kas ir rotaļāšanās. Rotaļāšanās attīstība no 0-1 gada vecumam. Uzzināsim, kā mazuļi rotaļājas vecumā no dzimšanas līdz viena gada vecumam. Kas jāņem vērā, lai veicinātu mazuļa attīstību un rotaļāšanos.

4.nodarbība – rotaļāšanās attīstība no 1-3 gadu vecumam. Uzzināsim, kā bērni rotaļājas vecumā no gada līdz 3 gadu vecumam. Kas jāņem vērā, lai veicinātu bērna attīstību un nekaitētu tai. 

5.nodarbība – bērna aprūpe. Runāsim par visu, kas attiecas uz bērnu aprūpi no dzimšanas līdz trīs gadu vecumam. Uzzināsim, ko sevī ietver jēdziens "aprūpe". Apgūsim aprūpes pamatus un izpratīsim, cik tā svarīga bērna ikdienā un attīstībā.

Nodarbības Māmiņu Klubā vadīs fizioterapeite Klaudija Hēla

20161017220257-76229.jpg

"Nodarbības balstītas uz pašu pieredzi, ko būs iespējams iegūt, piemēram, guļot, darbojoties uz grīdas, lai katrs var izjust, kā jūtas bērns, kā viņam labāk palīdzēt – kā augot, tā rotaļājoties un aprūpējot," tā Klaudija.

Klaudija Hēla ir viena no vadošajām fizioterapeitēm Latvijā.

Māmiņu Klubā Klaudijas Hēlas vadībā iespējams iemācīties pareizi elpot dzemdībās, apgūt handlinga pamatus dažādos bērna attīstības posmos,  uzzināt par bērna piebarošanas uzsākšanu, uzzināt par bērna rotaļāšanos dažādos vecuma posmos, apmeklēt rotaļāšanās nodarbības un pat apmeklēt Klaudijas Hēlas bērnu pieskatīšanas grupu.

Kad notiks?

No 4. novembra plkst. 16.00-19.00.

04.11 - 1. nodarbība

11.11 - 2. nodarbība

19.11 - 3. nodarbība - no pirmdienas tiek pārcelta uz otrdienu, jo 18.11 - Valsts svētku diena.

25.11 - 4. nodarbība

02.12 - 5. nodarbība

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

 € 125 par nodarbību ciklu

Kas vēl būtu jāzina?

Uz nodarbībām gaidām bērnu vecākus, auklītes un pedagogus.

Apmaksas kārtība:

1. Par ciklu jāveic 50 eur priekšapmaksa, pēc pieteikuma saņemšanas jums uz e pastu tiks nosūtīta sīkāka informācija.

2. Otrā iemaksā 50 eur būs jāveic, nākot uz otro nodarbību 21. oktobrī

3. Trešā iemaksa 25 eur būs jāveic, nākot uz ceturto nodarbību 4. novembrī.

 Vietu skaits grupā ierobežots!

 PIESAKIES APMĀCĪBAS CIKLAM ŠEIT->>>