Philips Avent krūts piena pumpītis

Philips Avent krūts piena pumpītis

22. Feb 2019, 14:03 Mamm.mamm Mamm.mamm

Piesakoties Avent krūts piena sūknīša testam, man jau bija zināma pieredze ar citiem piena sūknīšiem. Līdz ar to, man ir prasības, kādam būtu jābūt manam ideālam pumpītim. :) Pirmkārt, viegli kopjamam (ar maz detaļām, kuras mazgāt, viegli mazgājamām detaļām). Otrkārt, jābūt patīkamām sajūtām, atslaucot pieniņu. Treškārt, jābūt iespējai "pa taisno" ieslaukt pudelītē vai uzglabāšanas trauciņā vai maisiņā, kuru varētu sasaldēt vai lietot vēlāk.

Par kopšanu esmu ļoti apmierināta - pumpītis ir izjaucams tā, ka varu izmazgāt visas spraudziņas. Pēc mazgāšanas ir sajūta, ka pumpītis ir patiešām tīrs, kas ir ļoti svarīgi, lai nodrošinātu drošu mazuļa barošanu. Vienīgi detaļu skaits varētu būt mazāks, lai gan to detaļu skaits, kuras katru reizi mazgāt (bez kurām neiztikt) ir 7, kas nav ļoti daudz. Vieglā piekļūšana visām spraudziņām šī pumpīša mazgāšanu atvieglo tik ļoti, ka tas izdarāms ātrāk kā citam pumpītim ar 7 daļām.

Par sajūtām atslaucot pieniņu teikšu, ka ir "jāpiešaujas", jāietrennējas. Ierasti pieniņu atslaucu noliekusies uz priekšu. Šādi Avent pumpītis man pieniņu neatslauca. Tiklīdz iekārtojos ērtāk, iztaisnojos, pumpītis veiksmīgi veica savu darbu. Atslaukšanas poza ir ērtāka kā citiem pumpīšiem. Jebkurā gadījumā, atslaukšana ir gana spēcīga, lai pieniņš "nāktu ārā", bet komfortabla (nav sāpīgi, kāda ir pieredze ar citu pumpīti).

Par iespēju ieslaukt trauciņos uzglabāšanai, pudelītē - Avent pumpītim tas ir ļoti ērti. Ir dažādu tilpumu (180ml un 240ml) trauciņi, kurus "pa taisno" var pieskrūvēt pumpītim, slaukt pieniņu tajos, tos saldēt, uzglabāt. Par pudelīti esmu ļoti apmierināta - tai ir platais "kakliņš", līdz ar to daudz vieglāk mazgāt.

Šis pumpītis būs ideāls tām mammām, kuras bērnu baro tikai ar pudelīti vai arī gadījumos, kad nepieciešams uz neilgu laiku bērnu atstāt citas personas uzraudzībā. Ērti atslaukt pieniņu, noskrūvēt pumpīti pudelītei un uzskrūvēt knupīti.