Pērc Iļģuciema piparkūkas vai Iļģuciema piparkūku mīklu un ziedo

Pērc Iļģuciema piparkūkas vai Iļģuciema piparkūku mīklu un ziedo

05. Dec 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iļģuciema maiznīca konditoreja sadarbībā ar Bērnu slimnīcas fondu īsteno projektu „Veseļojies ar prieku” un ziedo 1 santīmu no katra pārdotā Iļģuciema piparkūku vai Iļģuciema piparkūku mīklas iepakojuma, bērnu rotaļistabu aprīkojuma atjaunošanai. Lai sagādātu prieku svētkos visiem bērniem, kas spiesti pavadīt decembri slimnīcā, dāvāsim lielformāta piparkūku izstādi fotogrāfijās un kopā ar bērniem apgleznosim piparkūkas šī gada 5. un 6. decembrī!

SIA „Iļģuciema maiznīca konditoreja” ik gadu sadarbībā ar Bērnu slimnīcas fondu īstenot kādu no labdarības projektiem, tādejādi ieguldot savu artavu bērnu veselībā un attīstībā. Šogad „Veseļojies ar prieku” projekta ietvaros uzņēmums ziedos 1 santīmu no katra pārdotā Iļģuciema piparkūku un Iļģuciema piparkūku mīklas iepakojuma bērnu rotaļistabu aprīkojuma atjaunošanai. Uzņēmums aicina atbalstīt šo projektu arī ikvienu Iļģuciema maiznīcas konditorejas veikalu vai lielformāta piparkūku izstādes – pasakas apmeklētāju t/c Spice otrajā stāvā, ziedojot tam īpaši atvēlētās ziedojumu kastītēs!

SIA „Iļģuciema maiznīca konditoreja” valdes priekšsēdētājs Andrejs Fraimanis: „Ziemassvētki ir prieka, pārsteigumu un dāvanu laiks, kad arī mēs Iļģuciema maiznīcas konditorejas darbinieki domājam, kā iepriecināt pašu neaizsargātāko sabiedrības daļu – bērnus. Sadarbībā ar Bērnu slimnīcas fondu, projekta „Veseļojies ar prieku” ietvaros ziedosim līdzekļus, Bērnu slimnīcas rotaļistabu aprīkojuma atjaunošanai, kas ļaus mazajiem novērst domas no slimības un līdz ar to ātrāk atveseļoties!”

Lai sagādātu prieku Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pacientiem, kuri spiesti pavadīt svētku laiku slimnīcā, dāvāsim lielformāta piparkūku izstādi – pasaku „Rūķa Pipariņa Ziemassvētku darbnīca” fotogrāfijās, ko klātienē var apskatīt t/c Spice. Savukārt kopā ar bērniem piparkūkas apgleznosim 5. decembrī, plkst. 10.30 novietnē Gaiļezerā, bet novietnē Torņakalnā, viesosimies 6. decembrī, plkst. 10.00

Iļģuciema maiznīca konditoreja vāc ziedojumus, 1 santīmu no katra pārdotā Iļģuciema piparkūku vai Iļģuciema mīklas iepakojuma, bērnu rotaļistabu aprīkojuma atjaunošanai sadarbība ar Bērnu slimnīcas fondu, projekta „Veseļojies ar prieku” ietvaros. Lai sagādātu prieku Svētkos visiem bērniem, kas spiesti pavadīt decembri slimnīcā, dāvāsim lielformāta piparkūku izstādi fotogrāfijās un kopā ar bērniem apgleznosim piparkūkas šī gada 5. un 6. decembrī!