Mūsu ideālais māneklītis – Philips Avent Ultra Air

Mūsu ideālais māneklītis – Philips Avent Ultra Air

15. May 2019, 15:02 filologe filologe

Meitiņai Esterei ir divi mēneši. Šo divu mēnešu laikā esam izmēģinājuši jau trīs dažādu firmu māneklīšus, bet diemžēl neviens no tiem nebija īstais - divus no tiem meitiņa nepieņēma vispār, bet no trešā meitiņai uz vaidziņiem palika nospiedumi. Līdz ar to joprojām bijām sava ideālā māneklīša meklējumos.

Ieraugot Māmiņu kluba piedāvāto iespēju testēt Philips Avent Ultra Air māneklīšus, cerībā, ka varbūt šis būs mūsu ideālais māneklītis, pieteicāmies testēšanai. Saņemot testēšanai māneklīšus, biju sajūsmā par to skaisto dizainu – tik maigas krāsas un jauki zīmējumi uz tiem. Paņemot rokās māneklīti, secināju, ka tas ir ļoti viegls un plastmasa, no kuras veidots māneklīša korpuss, ir matēta, tādējādi radot mazulītim maigāku sajūtu.

Cerībā, ka meitiņa pieņems Philips Avent Ultra Air māneklīšus, devu tos viņai testēt. Es biju sajūsmā – meitiņa uzreiz pieņēma māneklīti! Tāds prieks, ka viņai patīk un mūsu ideālā māneklīša meklējumi ir veiksmīgi noslēgušies!

Man ļoti svarīgi bija, ka Philips Avent Ultra Air māneklītis neatstāja nospiedumus uz mazulītes vaidziņiem, tādējādi neradot viņai diskomfortu. Kā arī Philips Avent Ultra Air māneklītī izveidotās četras lielās gaisa atveres ļauj zem māneklīša esošajai ādiņai elpot, vienlaikus novēroju, ka tās palīdz nožūt siekaliņām, kas pa mutīti iztek gulēšanas laikā.

Man kā mammai ļoti patīk, ka Philips Avent Ultra Air māneklītim abas puses ir vienādas, līdz ar to nav jāpiedomā pie tā kā pareizi ielikt bērniņam māneklīti mutītē, iepriekš mūsu lietotajiem māneklīšiem bija svarīgi tos ielikt pareizi, kas bija ļoti neparocīgi, īpaši jau nakts laikā.

Philips Avent Ultra Air māneklīšiem līdzi nāk arī plastmasas kārbiņa, kurā māneklīšus var salikt dodoties ārpus mājas. Prieks, ka ražotājs Philips Avent tiešām domā par jauno vecāku ikdienas atvieglošanu!

Iesaku mammām, kuras vēl nav atradušas savu mazulīšu ideālo māneklīti, izmēgināt mīlīgos un kvalitatīvos Philips Avent Ultra Air māneklīšus. Mūsu ģimene ir sajūsmā par šiem māneklīšiem, neesam atraduši nevienu trūkumu!