Māsiņas testē Uriage Baby šampūnu

Māsiņas testē Uriage Baby šampūnu

17. Sep 2019, 14:07 filologe filologe

Kā ikvienai meitiņu mammai top ķermeņa kopšanas līdzeklis ir šampūns. Ar šampūnu matus meitiņām mazgāju divas reizes nedēļā, izmantojam dažādu firmu šampūnus, ik pa laikam izmēģinot kādu jaunumu. Ļoti priecājamies par šo iespēju izmēgināt jauno Uriage Baby šampūnu. Ar Uriage zīmolu jau esam pazīstami – vasarā lietojām Uriage saules aizsargkrēmu.

Nedaudz par mazajām testētājām – Beatrisei, kura šodien ir kļuvusi par divgadnieci, ir blondi, gari, biezi un lokaini mati, savukārt Estere, kurai ir seši mēneši, jau kopš dzimšanas var lepoties ar skaistiem matiem.

Nedaudz arī par pašu Uriage Baby šampūnu - tas satur termālo ūdeni, ir bez parabēniem, ziepēm, fenoksietanola, kā arī ir hipoalerģisks. Pēc apraksta ļoti ieintriģējošs šampūns, tad nu ķeramies klāt testēšanai!

Mūsu secinājumi par Uriage Baby šampūnu:

1. Maiga un patīkama smarža. Pirms jauna šampūna lietošanas vienmēr to pasmaržoju. Ak, cik labi smaržo Uriage Baby šampūns, smarža ir tik maiga un patīkama. Meitiņu mati pēc tā lietošanas tik jauki smaržo, smarža ir ilgnoturīga – arī nakamājā dienā var sajust patīkamo aromātu. Beatrise, redzot, ka es ik pa laikam pasmaržoju viņas un māsas matus, arī to dara.

2. Bagātīgi puto. Šampūns ir bezkrāsains, biezas gēlveida konsistences. Lai iegūtu bagātīgas putas, nepieciešams tikai mazdrusciņ šampūna. Tātad šī 200 ml tūbiņa mums pietiks ilgam laikam. Šampūnu var viegli izskalot no matiem, īpaši tas svarīgi Beatrisei, jo viņai nevisai patīk ilgais matu skalošanas process.

3. Nekairina actiņas. Šis ir vissvarīgākais, ko izlasu pirms šampūna iegādes. Protams, uz visiem bērnu šampūniem ir rakstīts – nekairina acis, bet patiesībā ne visi šampūni to nodrošina. Bet Uriage Baby patiešām nekairina meitiņu actiņas, līdz ar to viņas var bez pārdzīvojumiem izbaudīt vannošanās procesu.

4. Padara matus mīkstus, viegli ķemmējamus un piešķir tiem spīdumu. Meitiņu mati pēc mazgāšanas ar Uriage Baby šampūnu ir kluvuši mīksti, tos var viegli saķemmēt, īpaši tas svarīgi Beatrisei, jo viņas garie mati ik palaikam sapiņķerējas. Tā kā Esterei vēl uz galviņas ir piena krevele, tad svarīgi, ka Uriage Baby šampūns mitrina galvas ādu, palīdzot mazināt nepatīkamo piena kreveli. Mazo princešu mati pēc mazgāšanas tik jauki spīd – kā īstām princesēm!

Uriage šampūns mūs patiešām ir patīkami pārsteidzis, to pavisam noteikti lietosim arī turpmāk. Iesakām arī citām mazo princešu un prinču mammām to izmēģināt!

Paldies Māmiņu klubam par iepazīstināšanu ar tik kvalitatīvu un jauku produktu!