Maria Lactation-labs palīgs pieniņa veidošanā.

Maria Lactation-labs palīgs pieniņa veidošanā.

04. Apr 2013, 10:26 mamma27 mamma27

Maria Lactation lietoju nu jau divpadsmit dienas un jāsaka ,ka savu uzdevumu šis uztura bagātinātājs pilda godam.

Lai arī īpaši par piena trūkumu sūdzēties nevarēju, laikā ,kad bija iespēja pieteikties izmēģināt šo dabīgo līdzeki, tieši mazā meitiņa bija apslimusi, bija augsta temperatūra un ar ēšanu nevedās diez ko labi. Meita daudz laika pavadīja pie krūts un dienas beigās bija sajūta ,ka man vairs nav krūtis ,bet tukši ādas maisiņi karājas :) Arī no tā  cik bieži ēda Denīze bija sajūta,ka viņai trūkst piena. Tad nu arī sāku lietot Maria Lactation.

Rezultātas nebija uzreiz, bet to ,ka piens ir kļuvis vairāk pamanīju pēc dienām 3-4. Denīze uz nakti pāēda un nogulēja stipri ilgāk kā parasti.Un tā viņa dara arī tagad. Viņai gan šobrīd ir zobu nākašanas periods un tas mums ir smags,jo ik pārdienas paceļas temperatūra un mierinājums ir krūts pieniņš. Tāpēc priecājos ,ka šis uztura bagātinātājs pilda savas funkcijas un jūtu ,ka krūtis vienmēr ir pilnas un manai dāmai piena pietiek.

Vēl novēroju,ka sākot lietot Maria Lactation ir palielinājusies apetīte. Tas laikam pašsaprotami,jo piens jau no tabletēm nerodas ,bet no pārtikas ko lietojam. Tad nu cītīgi ēdu ,kad gribās un priecājos,jo es atšķirībā no daudzām citām mammām,par svaru nesatraucos,man viņa trūkt.

Arī pie instrukcijas bija rakstīts,ka palīdz pret vēdera pūšanos. Tas tiešām tā ir.Jo kopš pirmā bērna dzimšanas man šī problēma ir parādījusies ēdot dažādus produktus ,pastiprināti pūšas vēders. Bet šis līdzeklis to ir stipri mazinājis-pārliecinājos Lieldienās.

Kopumā esmu apmierināta ar jauno līdzekli. Iesaku māmiņām,kurām šķiet ,ka pietrūkst pieniņa. Jo neko sliktu jau tas nenodara mūsu oragnismam,jo sastāvā ir tikai dabīgas vielas.Arī pati turpināšu lietot,jo krūts barošana ir aktuāla un mans piens ir galvenais ēdiens mazās dāmas ēdienkartē.

mamma27 mamma27 04. Apr 2013, 13:42 meiva

Prieks ,ka kādam tiešām noder!

meiva meiva 04. Apr 2013, 11:45

Paldies par savu pieredzi. Ar interesi gaidīju kad kāda mamma ar to padalīsies. 😀