Mamma - mammu sapratīs!

Mamma - mammu sapratīs!

05. Feb 2019, 16:23 Olīša mamma Olīša mamma

Mēs taču visi zinām parunas, ka dzīvē viss notiek tā kā tam ir jānotiek, satiec īstos cilvēkus, pareizajā laikā un vietā - un tamlīdzīgi! 

Tieši tā es iepazinos ar četrām lieliskām mammām. Un vakardien runājot sapratām, ka īstenībā nekad nebūtu iepazinušās, ja nebūtu mūsu mazo cālēnu.

Kopā mūs saveda sociālie tīkli, jeb Facebook grupiņa “Aprīļa Bērniņi 2018”. Caur kuru es iepazinos ar pirmo mammu, kura tāpat kā mēs, arī bija no Jūrmalas. Viņai bija zināmas vēl divas mammas no šīs pašas grupiņas. Tā nu palēnām sačatojāmies un kārtīgi sadraudzējāmies. Kopā apmeklējam pasākumus un tiekamies arī ikdienā.

Esot par mammu ir tik ļoti ļoti svarīgi, lai Tev ikdienā ir ar ko dalīties. Jo cilvēki bez bērniem nesaprot cilvēkus ar bērniem. Gribas apspriesties ar mammām, kurām bērni ir tajā pašā vecumā, jo tad visas nebūšanas, prieki, pārdzīvojumi ir daudz maz līdzīgi. Katrai mammai pienāk diena, kad visa ir par daudz. Un tieši tad ir vajadzīga tā otra mamma, kurai “izkratīt sirdi”. Pat nevajag gaidīt pretī padomu, pietiek vienkārši izstāstīt un jau paliek labāk, jo Tevi kāds ir uzklausījis, kāds kurš Tevi pilnībā saprot! Šī mammu komunikācija ir ļoti liels plus ikdienā ar mazuli. 

Esmu ļoti pateicīga, ka man tādas mammas ir veselas četras. Četras Aprīlēnu mammas! 

Vakardien bijām sarīkojušas randiņu pie mums mājās. Bija tiešām sirsnīgi un jauki. Mazie jutās omulīgi viens otra sabiedrībā, spēlējas kopā. Tik jauki vērot kā viņi dzīvojas savā nodabā. Mums izdevās noķert pat pāris foto, kur visi mazie ir kopā vienuviet! 

Šādi tikties ir patiešām vērtīgi. Pelēni pierod pie citu bērniņu sabiedrības (mums visām šie ir pirmie bērniņi). Un protams arī mēs, māmiņas, varam no sirds izklačoties par visu! 

Par biežāku izkustēšanos no mājas mīļās! Neslīgsim ikdienas rutīnā, baudīsim dekrētu!