Ko smērēt pret pušumiem?

24. Jul 2013, 11:51 Saulite21 Saulite21

Sveikas!Varat saukt mani par sliktu māti,bet lūgšu jūsu padomus. Lieta tāda:mans dēls reizēm rāpo pa asvaltu,to ka es ceļu viņu aukšā viņš smejās noliecās atpakaļ uz asvaltu atpakaļ un rāpo tālāk,vai bik paiet uz priekšu noliecās un rāpo tālāk.Līdz ar šīm rāpošanām viņš bija dabūjis pušumu.Skatījos uz pušumu bija netīrs,lai iztīrītu uzpilināju vienu pilienu ūdeņraža pārskābi(dēls neraudāj,pat neiepīkstējās). Vakar skatījos un saucu vīru- tur ir nogājusi ādiņa nost.Es kā vāja sieviete ieraudzīju un jau kritu no kājām nost. Bet tas tā! Uz pušuma uzsmērējām steptecīd ziedi.Sāk jau smuki dzīt,bet es tāpat jūtos ļoti slikti. Jūtos vainīga ka nenovērsu šādu lietu.Gribēju uzjautāt,ko jūs lietojat bērniem pret pušumiem,lai sadzītu? Esmu vēl uzsmērējusi "bubchen"baby cream,jo tas labs pret apsārtumiem,nodomāju ka palīdzēs arī pušumam.Paldies jau iepriekš par ieteikumie.Saulite21

princesemince princesemince 24. Jul 2013, 16:30

ja ir iekaisuma sākšanās pazīmes, tad jau vairs tur asinis netek. uz vaļējas brūces nesmērēju.

Saulite21 Saulite21 24. Jul 2013, 16:05 princesemince

Bet saka ka nedrīkstot likt zeļonku,jo tas asinis žāvējot.

Saulite21 Saulite21 24. Jul 2013, 16:04 alexy

Es uzskatu tagad sevi pa sliktu,jo viņam jācieš. Cik izskatās ka viņam nesāp,bet tāpat jūtos slikti.diezgan paliels viņam tas pušums ir. Tagad smērējam bubchen baby cream,smuki dzīst. Laižam pa istabu šortiņos,lai celīts pliks ir,lai elpo.Laikam būs jāiet jānopērk to betantem krēmu.Paldies pa ieteikumiem.

princesemince princesemince 24. Jul 2013, 15:57

Nesmērēju neko, tā kā bērniem viss ļoti ātri dzīst. Ja redzu, ka veidojas iekaisums, tad uzsmērēju "zeļonku". Ja nu gluži tiešām nobrāzums ir plašā apvidū un pilns ar netīrumiem, tad iztīru ar ūdeņradi.