Izglābu krūts ēdināšanu

31. Aug 2013, 11:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šī pudelīte bija īsts glābiņš manam bērniņam. Pēc ķeizargrieziena dēliņš pirmajās dienās bija jābaro ar pudelīti. Un arī pēc tam ārsti ieteica kādu laiciņu dēliņu piebarot ar mākslīgā piena maisījumu. Vēl dažreiz, kad man pašai bija jādodas pie ārsta, es atslaucu pienu, un, kamēr manis nebija mājās, arī vīrs varēja pabarot bērniņu no pudelītes. Rezultātā - pilnīga atteikšanās no krūts. Es jau varis nezināju, ko darīt. Mazulīti badā jau arī nevar atstāt.

Un te ieraudzīju, ka Māmiņu Kluba portālā iespējams pieteikties Tommee Tippee testiem. Domāju, nu it kā bijusi nebijusi tāda pudelīte, bet sliktāk jau nebūs. Pieteicos testam un nolēmu - jāmēģina, lai tur vai kas, jo krūts ēdināšanu tāpat neatgriezīšu.

Nācu mājās ar savu pudelīti, un piedāvāju to dēliņam. Pudelīte viņam patika. Atslaucu pieniņu, lēju tajā - vienu reizi, otru reizi. Dzēra no pudelītes. Un tad pamazām piedāvāju paralēli arī savu krūti. Tieši pudelītes ēdienreizes laikā, līdz - IZDEVĀS!

Ja jūs zinātu, cik biju priecīga par to, ka tikām pie šādas pudelītes un nu varu ēdināt bērniņu gan par pudelīti, gan no krūts! :)