Ikdienas neatņemama sastāvdaļa - pastaiga!

Ikdienas neatņemama sastāvdaļa - pastaiga!

16. Sep 2023, 07:06 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Vai jāsaka jau- čau, rudens? 🍁

Nemelošu- man ļoooti patika vasara un siltais laiks, bet saulainam rudenim, ja godīgi, arī nav ne vainas. Ar uzsvaru uz “siltam un saulainam” 😄

bildes sakritušās lapās, iekrist ar Eliotu lapu kaudzē, mētāt tās gaisā un priecāties! Nākamgad šim pasākumam noteikti pievienosies arī Everts 🍁

Bet šogad, īpaši tam, vēl vairāk domāju par apģērba izvēli ne tikai rudenīgām ratu pastaigām, bet arī drēgnajamiem ziemas vakariem mājas - tiem noteikti izvēlos ērtu sportisku komplektu, kas ne tikai skaisti izskatīsies, bet arī sildīs.

Jau vasarā , kā siltāku džemperīti ratu pastaigām biju izvēlējusies Kyfo stilīgos, skaistos un kvalitātīvos hūdijus. Gan sev, gan Eliotam! Vasarai izvēlējos ko košāku, un pieskaņojot saviem ērtākajiem apaviem, ar ko dodos visbiežāk ratu pastaigā (jā, sievietes un viņu problēmas 🤭) 

Tuvojoties rudenim es zināju , ka pilnais komplekts būs neatņemama mana ikdienas sastāvdaļa, kā ratu pastaigām, tā arī mājām - tāpēc izvēlējos latvietim iecienītāko melno krāsas komplektu. 

Hūdiju un bikses 😍

Mans mīļākais šī brīža komplekts ikvakara pastaigām ar visu ģimeni . 

Mēdzu to ātri uzraut mugurā vedot Eliotu arī uz skolu, kādai dregnākai ratu pastaigai, un superīgi noder arī darbojoties pa mājām. 

Skaisti, ērti, un jā - atkal kautkam piestāv- šoreiz ratiem 😄

Ja meklē sev mūsdienīgus , kvalitatīvus un skaistus komplektus, hūdijus - ne tikai sev, bet visai ģimenei.. noteikti ieskaties Kyfo piedavajumā, jo smaidīgā un atsaucigā Kyfo saimniece Anna , priecāsies redzēt tevi un Tavu ģimeni savā ģimenes izveidotajā zīmola showroomā un izpildīs katru Jūsu individuālo vēlmi .

Apsolu, Tev patiks 😊