Iepirkšanās t/c Mums ir kā piedzīvojums!

Iepirkšanās t/c Mums ir kā piedzīvojums!

26. Jan 2015, 10:02 Superpuiku Mamma Superpuiku Mamma

Esmu no tām māmiņām, kurām patīk staigāt pa veikaliem, apskatīt visu pēc kārtas, nolūkot ko jaunu, reizēm pat sapirkt ko nevajadzīgu, vai aiziet nenopērkot neko. :D 

Kopš piedzimis dēliņš, no veikalu apmeklēšanas neesmu attiekusies. Šie apmeklējumi kļuvuši īpašāki un pat garāki, jo nu bērnu nodaļai garām ātrā solī vairs neeju, bet gan eju iekšā un metu acis uz visām pusēm. Jānolūko pamperi un mitrās salvetes uz akciju, kāda jauna rotaļlieta, pa ceļam jāpaķer kāds biezenītis un putra. Vēl neliela pastaiga pa pārtikas produktu nodaļām, līdz beigās grozs pilns ar visu ko. Un tad protams lūkojam pēc kases ar vismazāko rindu, tā kā viens no biežāk apmeklētajiem veikaliem ir RIMI, tad nu ja esam Supermārketā, tad nekas cits neatliek kā stāvēt lielajās un garajās rindās, reti, bet ir gadījies, ka priekšējie pircēji palaiž rindā ātrāk, jo sevišķi tad, ja man mazais ratos jau kļuvis pavisam nepacietīgs un vairs nevar izturēt. Bet ja esam Hipermārketā, tad nu pa taisno uz ĀTRO KASI - māmiņām ar bērniem. 20150126095248-32979.jpgTaču nevienmēr tā ir labākā izvēle, jo šo kasi patiešām izmanto plaši, jo sevišķi tie pircēji, kas rokās tur tiešām līdz 5 precēm, un beigu beigās, tā nu vairs nav ātrā kasē, bet gan garākā kase. Līdz ar to ir reizes, kad tomēr saproti, ka šī kase nemaz nav tik ģimenēm draudzīga. Ļoti patīk Maximā pieejamā kase - Vecākiem ar bērniem, jo tās tik tiešām paredzētas vien ģimenēm, un tajās nav rindu, un ērti un ātri tiec galā ar pirkumiem!20150126095414-68739.jpg

Ir reizes, kad pēc kāda ātrā pirkuma mēdzu veikalā ieskriet gandrīz katru dienu pastaigas laikā, taču brīvdienas ar vīru izmantojam NEDĒĻAS pirkumam. 

Vecākiem ar bērnu ratiem ērti būs lielākā daļa veikalu: Rimi, Maxima, Super Netto, Mego (2.var. ieejas vārti). 20150126095615-76109.jpgPar visām Betām nemāku atbildēt, mūsējai Vecmilgrāvī ir viens liels mīnuss, ar ratiem grūti ieiet (1.var. vārti), iekšā var tik, tikai tad, ja malā pastumj iepirkumu grozus un tad tur pa brīvu malu var iebraukt, a tā....dari ko gribi, bet iekšā netiec! Un kad man vēl pašai bērniņa nebija, un iepirkos kopā ar draudzeni un viņas mazajiem, tad jau piedzīvoju, ka pat daudzi bērnu veikaliņi nav ērti vecākiem, un pat bieži vien ratus nākas atstāt uz ielas, jo ar tiem veikalā nevar iebraukt vai tajos ir maz vietas....un kurš tad bērnu atstās uz ielas nepieskatītu, ja iepērcies viens.

Tapēc man vislabāk patīk iepirkties tirdzniecības centros, īpaši Alfā. Iespēja sapirkt visu ko vajag vienā ēkā - "Kas var būt labāks par šo", nav nepieciešams staigāt pa ielu: iekšā - ārā no viena veikala uz citu, kas ir neērti, un mazajam vislaik straujas temperatūras maiņas. Tāpēc kad plānojam braukt uz lielveikalu, tad dēliņu saģērbju tā, lai lielveikalā kombinzonu var novilkt, un viņš ērti ratos var gulēt, skatīties apkārt un nesakarst. Un līdz ar to, iepirkšanās ir ērta, bez raizēm, un ja mazais sagribēs ēst, tad ir pieejamas pārtīšanas istabas, kur var nomainīt gan pamperu, gan arī paēst. :)

Mums ar dēliņu pastaigas pa t/c ir kā vesels piedzīvojums, kad izbaudam mazliet sabiedrības no ierastajām mājas 4 sienām. Un tad tik rullējam pa veikaliem un atrodam ko jaunu katram. Dēliņam nopērku kādu jaunu drēbīti mūsu iecienītajā NEXT veikalā, kā arī mums patīk H&M, Mothercare un KidzOne. Un kad dēliņam ko pērku, vienmēr arī pajautāju vai viņam patīk, jo tas takš ir svarīgi, lai pašam nēsātājam patīk. Parasti izstaigājam visus foršos veikalus - JYSK, Cenu klubs, Tiger, Drogas un citi, jo katrā var atrast kādu jauku sīkumu, vai nepieciešamo no iepirkumu saraksta. 20150126090909-55393.jpg

- Bilde no arhīva: Mūsu Ziemassvētku kostīms, ar mms palīdzību arī tētim parādam ko esam izvēlējušies un gaidam viņa atzinumu!

Šobrīd, gripas laikā, no publiskām vietām cenšamies izvairīties, taču ātrais veikala apmeklējums mums tāpat saglabājas. Kā arī reizi mēnesī izmantojam apmeklēt veikala Chicco rīkotās info stundas ar Diānu Zandi t/c Rīga Plaza un beigās arī apmeklēt pašu Chicco veikalu...mūsu pēdējais pirkums dēliņam ir Chicco zobubirste un zobupastiņa, jāsāk kopt mūsu pirmie 2 zobiņi!

Jauku, ērtu un nesteidzīgu iepirkšanos visiem!