Gultā- kopā vai atsevišķi?

Gultā- kopā vai atsevišķi?

22. Nov 2012, 15:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šis nebūs stāsts ar entajiem padomiem un pārbaudītiem psiholoģiskajiem trikiem, kā piedabūt bērnu pie gulēšanas ārpus vecāku gultas. Mēs visi zinām, ka pilnvērtīgs miegs ir vajadzīgs gan bērnam, gan vecākiem un guļot vienā gultā, tas ,protams, nav iespējams. Ko darīt? Atslēgas vārds ir – gulta. Uzdāviniet savam bērnam jaunu, interesantu, krāsainu gultu. Pašam savu īpašo gultu!

Ja Tavai meitiņai  īpaši tuva ir rozā krāsa, patīk posties un sapņot- īstā būs  gulta ar skaistu Fejas zīmējumu. Ja bieži dzirdi sava bērna lūgumu: „Mammīt, es gribu kaķīti!”- tad izvēlies gultiņu ar kaķīša, lācīša vai lauvēna aplikāciju. Tos Tev nejadzēs ik rītu izvest pastaigā un rūpēties par barību. Un, protams, mašīnas! Tās padarīs laimīgu ik vienu delveri. Lai izvēlas pats, ko stūrēt- policijas mašīnu, F1 , rallija mašīnu,  vai varbūt veselu vilcienu!

Un nevar aizmirst arī par piemērotu kokvilnas gultas veļu! Kokvilnas gultas veļa nelīp pie ādas, labi elpo, nesviedrē un neelektrizējas, labi uzsūc mitrumu. Kokvilnas gultas veļa ir ērta jebkurā gadalaikā - ziemā saglabā siltumu, vasarā atvēsina. Pērkot kokvilnas gultas veļu , vajadzētu pievērst uzmanību gultas veļas auduma sastāvam, proti, vai tā ir 100% kokvilna. 

Pie mums maxibode.lv Tu atradīsi 100% kokvilnas gultas veļu košās krāsās ar visdažādākajiem zīmējumiem- krāsaina, moderna, patīkama pēc taustes! Izvēloties veļu pie mums un esi drošs, tās skaistums nepazudīs veļas mašīnā jau pirmajā mazgāšanas reizē vai vēl ”labāk” – Tavs bērns nepamodīsieties nokrāsojies dažādās varavīksnes krāsās.

Tavs bērns ar prieku dosies uz savu gultiņu un paliks tajā visu nakti, jo tā būs viņa gultiņa, viņa sedziņa un viņa spilventiņš.

Palīdziet bērnam būt patstāvīgam! Ļaujiet viņam pašam izvēlēties savu sapņu pasauli. Jo, ja mūsu bērni labi guļ, tad arī mēs, vecāki, labi izguļamies! Kopā- ne vienmēr labāk!

P.S. Starp citu skaistu un modernu gultas veļu pie mums var izvēlēties arī laulības gultai!

Ienāc maxibode.lv

20121115135256-98208.jpg