Gribi izmēģināt Canpol vannošanās cepurīti?

Gribi izmēģināt Canpol vannošanās cepurīti?

25. Jun 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katru mēnesi Māmiņu Klubs piedāvā testēt dažādas noderīgas lietiņas bērniem un viņu mammām. Šoreiz piedāvājam izmēģināt vannošanās brīžiem paredzētu cepurīti no Canpol.

Tavam bērnam nepatīk mazgāt matus, jo ūdentiņš iekļūst acīs? Tad tieši viņam šī cepurīte patiks!

Lai testētu šo cepurīti, raksti uz kristine@maminuklubs.lv, norādi pieteikumā vārdu, uzvārdu, lietotājvārdu portālā un telefona numuru, kā arī - mazuļa vecumu un to, kāpēc tieši viņš gribētu izmēģināt šādu cepurīti.

Pēc tam, kad būsi tikusi pie testējamā produkta, tev jāiesūta nedēļas laikā atskaite ar fotogrāfijām, kurā redzams tavs mazulis, kurš patiešām izmēģina šo cepurīti.

Atskaitē uzraksti:

  • kā tavs bērns izturas pret matu mazgāšanu bez cepurītes
  • kā bērns jūtas matu mazgāšanas laikā, ja viņam ir cepurīte
  • kā bērns reaģēja uz matu mazgāšanu ar šādu cepurīti galvā
  • kādas izmaiņas pamanīji vannošanās procesā, kad sākāt lietot šo cepurīti. Vai bērniņš izturējās mierīgāk pret galvas mazgāšanu, vai varbūt nekas nemainījās? Pastāsti mums!
  • apraksti savas sajūtas, pastāsti, kāda tev šķiet šī cepurīte kvalitātes ziņā. Varbūt, ka esat izmantojusi citu šāda veida cepurīti un ir, ar ko salīdzināt.

 20130618103801-79662.jpg

Testējamā produkta apraksts:

Oriģināla cepurīte vannošanās brīžiem - pasargās mazuļa sejiņu un actiņas no ūdens un ziepju iekļūšanas tajās. Ērti un viegli piekļaujas mazuļa galvai. Izgatavota no maiga, netoksiska materiāla. Pārvērš matu mazgāšanu īstā baudā gan bērnam, gan vecākiem. Cepurīte vienmēr jātur tīra. Tās izcelsmes valsts: Polija.

 

25. Jun 2013, 15:05

tulīt būs darīts.

ruta27 ruta27 25. Jun 2013, 12:06

manai damai ari nepatik mazgat matus, ir blauisana un kliegsana, varbut ar so cepuriti varetu mierigak tos izmazgat....