GENGIGEL smaganu gels: piesakies produktu testiem!

GENGIGEL smaganu gels: piesakies produktu testiem!

10. Sep 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

GENGIGEL smaganu gels zīdaiņiem ir speciāli mutes dobumam paredzēts gels, kas pārklāj zobus un smaganas, uz ilgu laiku veidojot neredzamu un elastīgu aizsargslāni. Tas ne tikai pasargā zīdaiņu mutes dobumu no baktērijām un negatīvas vides iedarbības, bet arī mazina zobu šķilšanās izraisītās sāpes.

Kad lietot GENGIGEL?

Gelu lieto zīdaiņiem raksturīgā smaganu iekaisuma, ko izraisa zobu šķilšanās un traumas, gadījumā. 

Lietošana: rūpīgi nomazgājiet rokas un nelielu daudzumu gela ar pirkstu, maigi iemasējot, uzklājiet uz smaganām, lai visas nepieciešamās vietas būtu pilnīgi noklātas ar ar gelu. Vislabāk gelu uzklāt pēc ēšanas un pirms gulētiešanas, lai labāk veidotos aizsargslānis un ilgāk saglabātos nomierinošā iedarbība. Lietojiet 3–6 reizes dienā vai tad, kad nepieciešams. 

GENGIGEL ir patīkama garša, to lietojot, var samazināt zāļu, piemēram, vietējās anestēzijas līdzekļu devu. Nesatur alkoholu un cukuru. Nesatur mākslīgus garšas pastiprinātājus, glutēnu, laktozi, parabēnus, SLS un ĢMO!

Klīniski pārbaudīta piemērotība zīdaiņiem! Norīšana nav kaitīga.

Uzmanību: nelietot, ja iepakojums bojāts. Uzglabāt istabas temperatūrā – 5–40 °C, sargāt no atklātiem karstuma avotiem. Nelietot pēc derīguma termiņa beigām. Sargāt no bērniem. Nelietot, ja bērnam ir alerģija pret produkta sastāvdaļām.

Piesakies produktu testiem, rakstot produktutesti@maminuklubs.lv, norādot bērniņa vecumu, kāpēc vēlaties testēt šos produktus, kā arī tālruņa numuru. Izvēlēsimies 4 mammas ar mazuļiem, kas testēs zobu gelus!