Garšīgie Kabrita kazas piena produkti

Garšīgie Kabrita kazas piena produkti

19. Jun 2018, 14:33 filologe filologe

Meitiņa papildus manam pieniņam klāt ēd arī piena maisījumu. Sākotnēji izmēģinājām vairākus govs piena maisījumus, bet no visiem meitiņai radās aizcietējumi, līdz, pēc gastroenterologa ieteikuma, izmēģinājām Kabrita kazas piena maisījumu un problēmas ar aizcietējumiem vairs nerādās. Jau pusgadu meitiņa ēd Kabrita kazas piena maisījumu un ar savu izvēli esam ļoti apmierināti.

Tā kā meitiņai vēl ir tikai deviņi mēneši un testēšanai paredzētais maisījums ir no gada vecuma (Kabrita Nr.3), atsauksmi sniegšu par Kabrita kazas piena maisījumu Nr.2, kas paredzēts bērniem no sešu mēnešu vecuma. Kabritu Nr.2 meitiņa šobrīd ēd trīs reizes dienā – pēcpusdienā, pirms gulētiešanas un naktī, pārējās ēdienreizes esam jau aizstājuši ar putru, dārzeņiem un augļiem.

20180619143121-23257.jpg

Secinājumi par Kabrita kazas piena maisījumu Nr.2:

  1. Bez smaržas. Uzsākot meitiņai dot Kabrita kazas piena maisījumu, uztraucos, vai maisījumam nebūs specifiskā kazas piena smarža, bet, par laimi, tāda nebija. Man šis faktors ir ļoti svarīgs, izvēloties piena maisījumu, jo mazuļa pirmajam ēdienam, manuprāt, vajadzētu būt bez smaržas.
  2. Maiga, patīkama garša. Pirms maisījuma došanas meitiņai, protams, pagaršoju maisījumu pati, secināju, ka maisījumam ir maiga un patīkama garša. No visiem iepriekš lietotajiem govs piena maisījumiem Kabrita kazas piena maisījumam ir vislabākā garša un konsistence, to atzīst arī meitiņa – ar gardu muti izdzerot pudelīti tukšu.
  3. Viegli sagremojas un nerada aizcietējumus. Kā jau ieprieš minēju, Kabrita kazas piena maisījums atrisināja meitiņai aizcietējumu rašanās problēmu. Kabrita ražotājs norāda, ka maisījuma sastāvā ir komplekss DigestX, kas kopē krūts piena tauku profilu, kas nodrošina labāku gremošanu un samazina aizcietējumu risku.
  4. Pieejams lielais iepakojums. Man patīk, ka Kabrita maisījumi ir pieejami ne tikai 400 gramu, bet arī 800 gramu iepakojumā. Lielo iepakojumu lietot ir ērtāk, izdevīgāk, kā arī dabai draudzīgāk.
  5. Augsta cena. Vienīgais Kabrita kazas piena maisījuma trūkums salīdzinājumā ar govs piena maisījumu ir trīs reizes augstāka cena. Tas, protams, izskaidrojams ar to, ka no kaziņas var iegūt trīs reizes mazāk piena nekā no gotiņas.

 

Ieraugot Māmiņu kluba piedāvājumā testēšanai Kabrita rīsu biezputru ar kazas pienu, biju patīkami pārsteigta, ka Kabrita ražo arī putriņas, veikalu plauktos tās iepriekš nebiju pamanījusi.  Meitiņai līdz šim rīsu putra nebija iecienītākā putra, bet Kabrita rīsu biezputra ar kazas pienu viņai ļoti garšoja. Kabrita putriņu esam ieviesuši meitiņas ikdienas ēdienkartē brokastu ēdienreizē.

 20180619143003-32864.jpg

Secinājumi par Kabrita rīsu biezputru ar kazas pienu:

  1. Maiga un patīkama garša. Kabrita rīsu biezputrai ar kazas pienu ir maiga un patīkama garša, ko nodrošina putras sastāvā esošais Kabrita kazas piena maisījums. Svarīgi arī tas, ka putriņai nav specifiska smarža.
  2. Viegli un ātri šķīstoša. Salīdzinājumā ar citām rīsu putrām, Kabrita rīsu putriņa viegli un ātri izšķīst, veidojot viendabīgu masu.
  3. Ērti pagatavojama. Kabrita rīsu putriņu var ļoti ātri un ērti pagatavot. Salīdzinājumā ar citām putriņam, Kabrita rīsu putra ir jāiemaisa līdz 40 grādu atdzesētā ūdenī, nevis līdz 50 grādu, līdz ar to nepieciešamo ūdens temperatūru ērti kontrolēju ar bērnu digitālo termometru.

Esam ļoti apmierināti ar Kabrita produktu kvalitāti un garšu. Vienīgi nedaudz dīvaini šķiet faksts, ka produktus ražo Nīderlandē, bet uz produtu iepakojuma uzdrukātais teksts ir krievu valodā.

Olesya Olesya 24. Jun 2020, 13:41

Manai meitai jau no dzimšanas devām Kabrita maisījumu un kad pienāca laiks ieviest papildus ēdienus, es nolēmu nemainīt ražotāju un nopirku rīsu putru ar kazas pienu. Kā izrādījās, Kabrita piena maisījuma sastāvā, faktiski ir tas, ko mēs ēdām agrāk. Tāpēc es biju pārliecināta, ka bērnam tas patiks. Putra ir ļoti garšīga, nedaudz salda, tai ir patīkama smarža. Mana meita nekavējoties sāka ēst, viņai ļoti iepatikās putras garša.

Išbandę kelis mišinius, mūsų pasirinkimas nukrito ant kabinos. Vienintelis mišinys, kuris mums puikiai tinka. Po to, kai jį pristatėme, kūdikis nutraukė vidurių užkietėjimą ir jis pradėjo gerai priaugti svorio. Atkreipiu dėmesį, kad mišinys nėra iš pigaus segmento, bet aukštos kokybės. Tai unikali kompozicija,

Kristina Camporro Kristina Camporro 01. Feb 2020, 22:30

Kabrita satur dabiskus un viegli sagremojamus savienojumus, kas stiprina mazuļa imūnsistēmu. Maisījums nesatur cukuru, laktozes dēļ tam ir salda garša. Starp citu, pateicoties tauku saturam, tas pēc iespējas tuvāk arī sievietes mātes pienam. Kabrīts garšo ļoti maigs, ar krēmīgu aromātu. Bērns to ēd ar prieku un labi guļ, bet man tas ir vissvarīgākais, tāpat kā mammai.