Gaidām atsauksmes par Tukuma Piena" ekoloģiskajām putrām

Gaidām atsauksmes par Tukuma Piena" ekoloģiskajām putrām

15. Apr 2014, 13:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pavasaris ir jau klāt un nākam pie jums ar jaunumiem! „Tukuma Piens” sācis ražot pirmās ekoloģiskās putras Baltijas valstīs, un tieši jums, mīļās māmiņas, bija iespēja pieteikt savus mazuļus šo putru testiem! 

20140404124459-84741.jpg


Ko testēsim?

Viens no Latvijas lielākajiem piena pārstrādātājiem a/s „Tukuma Piens” sācis ražot Baltijas valstīs pirmās „Baltais” EKO līnijas putras, kuru sastāvā ir tikai dabīgas un ekoloģiskas izejvielas. Pircējiem būs iespējams iegādāties trīs dažādus veidus: rīsu, auzu vai pilngraudu mannā ekoloģiskās putras.  

Jaunās „Baltais” EKO putru kvalitāte aptiprināta ar EKO sertifikātu, jo ražošanā izmantots tikai augstākā labuma piens no bioloģiskajām saimniecībām un ekoloģiskas izejvielas. 

20140404140328-72638.jpg

Katrai māmiņai būs iespēja izmēģināt visu garšu putras!


Par uzņēmumu:

A/S „Tukuma Piens” ir viens no lielākajiem piena pārstrādātājiem Latvijā, kura apgrozījums 2013.gadā pārsniedza 30 miljonus latu, realizējot gandrīz 52 tūkstošus tonnu produkcijas. „Tukuma Piens” sadarbojas ar aptuveni 215 piegādātājiem, galvenokārt Kurzemē un Zemgalē, un ražo vairāk nekā 180 dažādus piena produktus, tostarp „Baltais Exports” zīmola svaigos piena produktus, „Baltais EKO” zīmola ekoloģiskos produktus: jogurtus, biezpienu, krējumu, kefīru u.c. Uzņēmumā strādā aptuveni 250 darbinieku. A/S „Tukuma Piens” šogad atzīmē simts gadu jubileju un ir viens no vecākajiem piena pārstrādes uzņēmumiem Latvijā.

Pēc produktiem būs jāierodas Māmiņu Kluba redakcijā Vīlandes ielā 1-3 (ieeja no Elizabetes ielas) no 7. līdz 11.aprīlim ieskaitot.

Gardās putras testēs:

Renāte Maskale

Anna Radionova

Linda Smirnova

Indra Ēķe Začeste

Rasa Vītola

Atceries: piesakoties produktu testam, tu apņemies tuvāko 2 nedēļu laikā no produkta saņemšanas dienas iesūtīt mums arī savu atsauksmi, lai mēs zinātu, kā tad ar produkta testēšanu ir gājis tavās mājās!

Māmiņu Klubs


 

Mēs esam izvēlējušies šos 5 testētājus.Kā minējām, ar izvēlētajiem kandidātiem sazinājāmies personīgi.

08. Apr 2014, 11:53

es pieteicos, testēt. bet man kaut kā neviens nesūta atbildi. 🤔