FOTOreportāža: Mazuļu rāpošanas sacensības Liepājā

FOTOreportāža: Mazuļu rāpošanas sacensības Liepājā

06. Apr 2017, 10:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Skriešanas pusmaratons Liepājā ir galā, un paldies visiem, kas ieradās ne tikai skriet, bet līdzi paņēma arī savus mazos rāpotājus!

Bigbank Skrien Latvija pasākumu ciklam Liepājas pilsēta pievienojās šogad, kas kopā ar Daugavpili, Rēzekni, Ventspili, Jelgavu, Kuldīgu, Valmieru un Siguldu veido lielāko skriešanas notikumu valstī. Sākot ar pirmajiem skrējieniem dzestrā pavasara gaisā, nereti pat sniega kupenām guļot ielu malās, beidzot ar zeltainu lapu pielietiem trotuāriem rudenī, dalībniekiem ir iespēja ne tikai sacensties ar sevi un citiem, bet līdzās tam arī apskatīt katra Latvijas novada lepnumus visos to krāšņumos.

Šosezon pirmā uz starta taisnes stājās Liepāja.

Bigbank Skrien Latvija aicināja ņemt līdzi arī mazās atvases, pat ja tām vēl nav pa spēkam pieaugušo distanču veikšana. Lai popularizētu kustību prieku arī jaunākajiem ģimenes locekļiem, Liepājas pusmaratona laikā mazuļiem tika organizēts īpašas notikums – Mazuļu rāpošanas sacensības. Pieteikties varēja paši mazākie rāpotāji līdz 2 gadu vecumam. Tie, kas jau ir nedaudz vairāk paaugušies, bija mīļi gaidīti sportisko garu parādīt Bērnu skrējienā. Māmiņas un tēti paralēli tam varēja izvēlēties dalību starp 5km un 10km gariem skrējieniem, savukārt tie, kas ir cītīgi trenējušies, tika aicināti veikt arī pusmaratona distanci.

Mazuļu rāpošanas sacensības norisinājās Liepājā Lielā Dzintarā.

Visiem, visiem sakām paldies par ierašanos!

Bet nu gan - skatāmies FOTO no mazuļu rāpošanas sacensībām, kas noritēja sadarbībā ar Māmiņu Klubu un Huggies!

Vairāk informācijas par Bigbank Skrien Latvija, kā arī reģistrācija sacensībām interneta vietnē bigbankskrienlatvija.lv. 

Uz tikšanos arī citos skrējienos un rāpošanas sacensībās!

 

20170406123555-91739.jpg