Dāmām patīk pucēties.

Dāmām patīk pucēties.

18. Apr 2013, 09:36 mamma27 mamma27

To ka meitenēm ir jāpucējas,tas jau ir skaids. Bet ,to ka tas notiek jau tik mazā vecumā, biju pārsteigta.

Jā! Denīze jau tagad izrāda ļoti lielu interese par visu ,kas saistīts ar pucēšanos. Viņa labprātīgi liek sev krelles un ļauj arī man tās uzlikt.  Un tad nu staigā pa māju kā lielā dāma(rāpo). Arī rokassprādzes tiek liktas uz rokas un mēģinātas arī uz galvas. Un viņai patīk. Viņa nemaz neiebilst.

20130418093115-78691.jpg

Neiztrūkstoša lieta ir visu drēbju likšana uz galvas un paslēpju spēlēšana. Kaut gan es to izskadroju kā pucēšanos. Viņa liek ap kaklu,uz galvas un tad rāpo pa māju un smaida. Denīzei ļoti patīk krāmēt lupatas. Kā īsta dāma! Stāv pie skapja un ņem ārā, pārkrāmē, izkrāmē un tad stūķē atpakaļ.

Un vislielāko pārsteigumu sagādāja mums tas, ka viņa neiebilst pret saules brillēm. Dodoties ārā ,saule spīdēja acīs un arī vējiņš pūta. Līdz ar to acis asaroja un niķis bija klāt. Nolēmām uzlikt brāļa brilles. Uz ko mazā dāma reaģēja ar prieku. Smaidīja, izbaudīja saulīti un nost neņēma.Garāmgājēji nespēja vien nobrīnīties kā tas bērns neprotestē. Adrians mums atļāva brilles liekt vien trīs gados. Bet aŗi ne uz ilgu laiku . Un tā apzināti pats sāka likt tikai pagājušā vasarā.

Laikam tomēr dāma paliek dāma!

20130418093529-61856.jpg

Vai arī jūs esat pamanījušas, ka meitenēm vairāk patīk pucēties vairāk kā puišiem?

 
mamma27 mamma27 18. Apr 2013, 12:45 ievukitis

😃

maijbite maijbite 18. Apr 2013, 09:51

Nevaru neko salīdzināt, jo dēla man nav, bet tas, ka manai dāmai (2 gadi un 7 mēneši) arī ģērbšanās un pucēšanās patīk - tas jau tagad ir skaidrs. Arī krāmē no skapja manas šalles - liek tās sev ap kaklu uz galvas, manas krelles un auskari arī patīk kā žagatiņai. 😀 ļoti patīk mani apavi, tos piemēra katru dienu. 😀
Smieklīgākais bija vakar, kad meita vīru aizveda uz tuvējo veikalu, iegāja tajā un vīrs centās pateikt, ka jāpaskatās apaviņi, bet šī saka: "Cepuri." Uz jautājumu, kur tās cepures ir, viņa veikli atrada un piegāja pie cepuru plaukta, izvēlējās to, kas viņai patīk, uzreiz pielaikoja. To cepuri tad arī nācās pirkt. Teikšu tā, es tādu nepirktu praktiskuma dēļ, jo man patīk, ka kakls ir apsegts, tādēļ izvēlos tā saucamās būdas, kurām kakla daļa arī nosegta, bet tai cepurei ir sava mākslinieciskā odziņa - ar bumbuli, ar puķīti sānā, var likt uz vienu sānu kā bereti. 😀