Ziemas krēms garām pastaigām- nekas nespēs mūs atturēt

Ziemas krēms garām pastaigām- nekas nespēs mūs atturēt

02. Mar 2018, 10:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dodoties laukā ar mazu bērnu, jāsargā bērna āda, lai tā neapsaltu, tāpēc nepieciešams meklēt piemērotāko krēmu bēbītim. Svarīgākais, lai mazulis nejūt diskomfortu, lai krēms ir ērti uzklājams un tas aizsargātu pret vēju un sliktiem laika apstākļiem, tā nu es nonācu pie Bubchen Wind & Wetter krēma. Paļāvos uz Bubchen kvalitāti,jo iepriekš biju lietojusi arī šīs firmas bērnu ziepes un biju ļoti apmierināta.

To pašu varu teikt arī par šo krēmu, kas ir pārbaudīts pat -15 grādos, jo tā kā esmu aktīva staigātāja un ikdienā esam pastaigās vismaz 2-3 stundas, krēms ne reizi nav pievīlis, āda jūtas labi, nav nekāda apsārtuma un viss ir kārtībā. Vienīgais,kas jāatceras- krēms jāuzklāj 30 minūtes pirms pastaigas, lai tas paspēj iesūkties un neradītu pretēju efektu. 

Esmu atklājusi arī interesantu krēma uzklāšanas veidu- nelielu krēma daudzumu uzspiežu uz rokas, sasmērēju pirkstu galus, apļveida kustībām iesmērēju krēmu no pieres, deniņiem, deguna uz vaigiem, beigās paamsēju deguntiņu, velkot no pieres uz degungala pusi. Mazajai tas ļoti patīk un viņa to uztver kā rotaļu.

Zane