Biežāk uzdotie jautājumi un atbildes par "Gatavi mazulim" konferenci

Biežāk uzdotie jautājumi un atbildes par "Gatavi mazulim" konferenci

10. May 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vecāku organizācija un medijs “Māmiņu Klubs” sadarbībā ar Veselības centru apvienību un NordBaby Latvija Jūrmalā Semarah Hotel Lielupe rīko konferenci topošo vecāku izglītošanai “Gatavi mazulim!”. Konferencē visas dienas garumā norisināsies noderīgas lekcijas, meistarklases, konsultācijas ar Latvijā vadošiem mātes un bērna veselības ekspertiem - vecmātēm, dūlām, ārstiem, fizioterapeitiem, ģimenes psihoterapeitiem.

Konferences “Gatavi mazulim!” mērķis ir sniegt visaptverošu informāciju, kas palīdzēs vecākiem bērniņa gaidību laikā iepazīties ar pamata lietām, kas jāzina par veselīgu grūtniecību, drošām dzemdībām, pareizu jaundzimušā kopšanu, vakcināciju, aprūpi, attiecībām ģimenē.

Esam apkopojuši biežāk uzdotos jautājumus, ja Tev ir vēl citi jautājumi, droši jautā, atbildēsim!

Vai pēc konfereneces apmeklējuma Mātes pasē tiks iespiests zīmodziņš?

Jā, šāda iespēja būs! Zīmodziņu Mātes pasē varēsi saņemt Māmiņu kluba informācijas centrā.

Vai uz vietas būs iespēja paēst?

Jā, būs! 

  • Semarah Hotel Lielupe restorānā: Pusdienu bufete, kurā ietilpst aukstie, siltie dzērieni, deserts un ūdens; vakariņu bufete, kurā ietilpst aukstie, siltie dzērieni, deserts un ūdens
  • Semarah Hotel Lielupe bārā kafija, kūkas un gardas uzkodas

Vai lekcijām ir jāpiesakās?

Nē, lekcijām nav jāpiesakās, jo tās notiks konferenču zālē "Dzintari", kur sēdvietas pietiks visiem. Jāpierakstās uz atsevišķo konferenču zāļu meistarklasēm un semināriem. Pieteikšanās sāksies tuvākajā laikā. 

Vai obligāti jāapmeklē visas lekcijas?

Protams, nē. Programmu esam veidojuši plašu, lai aptvertu pēc iespējas plašāku tēmu loku. Tāpat saprotam, ka topošie vecāki kādā brīdī vēlēsies paņemt pauzi un atelpu, lai apskatītu un izbaudītu aktivitātes Māmiņu kluba sadarbības partneru stendos.

Kādas būs citas izklaides un izglītošanās iespējas ? 

Būs! Esam parūpējušies un uz pasākumu aicinājuši sadarbības partnerus, kas pastāstīs par aktualitātēm topošo vecāku jomā, dzemdniecībā, būs iespēja sarūpēt mazuļa pūriņu par īpaši draudzīgām cenām, kā arī palutināt ar lutināšanas procedūrām šajā skaistajā dienā! 

Vai par aktivititātēm uz vietas ir jāmaksā?

Nē, pārējās izklaides, izglītojošās aktivitātes ir bez maksas! 

Kāda ir pasākuma programma?

Pasākuma programmu vari skatīt šeit->>>

Vai topošajiem vecākiem būs kādas īpašas dāvaniņas?

Jā, par to vien, ka šajā dienā esat atbraukuši un atnākuši uz pasākumu, sadarbības partneri savos stendos palutinās jūs ar dažādām dāvaniņām, piedāvās īpašos piedāvājumus, uz vietas iegādājoties sākot ar vitamīniem gaidību laikā un beidzot ar mazuļa pūriņu!

Un kā ar loteriju?

Šo esam pataupījuši kā pēdējo- mums padomā ir grandioza izloze, kur balvas piedāvās sadarbības partneri!

Vai biļetes ir jāizdrukā?

Biļetes var uzrādīt jebkādā veidā - izdrukātas vai mobilājā tālrunī – galvenais ir QR kods, kas atrodams uz biļetes.

Kur varēs paēst?

Semarah hotel Lielupe no 13:00 līdz 15:00 būs bufetes veida piedāvājums.  Cena 16.00 EUR par personu, būs iekļautas aukstās uzkodas, zupa, diva veida karstie ēdieni, kāds desertiņš un ūdens. Protams, iespēja izvēlēties arī no ēdienkartes vai pasūtīt lobija bārā.

Biļetes

Gatavi mazulim: KLĀTIENES konference topošajiem un jaunajiem vecākiem