Bēbītis sāk piebarošanu: fīderis

Bēbītis sāk piebarošanu: fīderis

07. Oct 2019, 22:12 Zanite Zanite

Mana jaunākā meita nav knupīšu/pudeļu bērns. Jau kad pirmajā dzīves nedēļā meiģināju iedot knupīti, es cietu neveiksmi, bet neatmetu cerības līdz 3 mēnesim, ik pa laikam piedāvāju cerībā, ka paņems. Bet nekā, nu jau viņai ir 9 mēneši un mākam sadzīvot. Grūtāk bija tad kad gribēju kādam atstāt, jo pudeli arī viņa neņēma. Kad pienāca ēšanas laiks (6. Mēneši manā gadījumā) tad arī mums īpaši labi negāja, tikai 8 mēnešos mēs sākām izrādīt interesi par ēdienu.

Tad tagad mēs aktīvi izmantojam Feederi, tā mums ir lieta Top 1. Kaut gan sākuma man bija lielas bažas par Feederi, jo knupi neņem, pudeli neņem, kā būs ar šo- bet aizgāja- viņai patīk. Nezinu vai citi Feederi būtu aizgājuši, bet mums ir DrBrowns feederis, esam sajūsmā. Jo ir ļoti liels rokturis, kas feederim liek izskatīties pēc grabuļa/ mantas,kas arī rosina interesi viņu ņemt rokās. Ir noņemams un uzliekams vāciņš kas manuprāt pilda divas funkcijas, aizsargā feederi no netīrumu un putekļu iekļūšanas tajā. Un bērnam kā spēļmanta var uzlikt un noņemt vāciņu nost.

Feederis ir ideāli ataisāms un aizstaisāms- viņš ir skrūvējams, kas ir droš bērniem, jo zīdaiņi skrūvēt nemāk, nav jāuztraucas kad netīšām atsprāgs vaļā. Ir ļoti ērti kopjams, jo var izņemt ārā silikonu iztīrīt un ielikt atpakaļ. Pats feederis ir diezgan liela izmēra, kas man liekas šajā gadījumā ir trīs plusu vērts, jo kad mana vecākā meita lietoja feederi mums bija tāds mazs.

Ne tur lāgā varēja ielikt augļus ne lāgā izmazgāt. Tad šeit var ielikt kārtīgu bannāna gabalu, nav jāgriež mazi puzles gabaliņi un jāspiež ar pirkstu, lai ietu iekšā. Caurumiņi ir pietiekami lieli, lai bērnam putriņā nāktu ārā un pēc tam ar zobu bakstāmo varētu iztīrīt katru caurumiņu. Silikons ir 100% droš bērniem. Vienā vārdā esmu sajūsmā par šo feederi, bet laikam ne es vienīgā, bet mana meita arī, vienozīmīgi ieteiktu arī citiem.