Annijalises stāsts par tēmu - krūts ēdināšana

Annijalises stāsts par tēmu - krūts ēdināšana

16. Mar 2013, 17:42 annijalise annijalise

tagad aug man otrā meita, un es abas meitas esmu ēdinājusi ar krūti.

kad piedzima pirmā meita, neko īpaši neizdomājos par savu uzturu, jo ēdu kas bija ēdams, nekādas lielās izvēles nebija, un ja arī mazā kaut kad pačinkstēja nekas traks tas nelikās, tik atceros vienu ka kafiju nelietoju gan, jo grūtniecības laikā man tā riebās, tad nu kad meita ienāca pasaulē kaut kā to neatsāku dzert, tik kad iedomājos iedzert to mazā nevarēja aizmigt, nu lieta skaidra, tad nu tā no ēdienkartes tika izslēgta.

meita piedzima pavasarī, un līdz rudenim jau bija krietni paaugusies, tā ka lielāko vēdera bietu ābolus, ēdu mazliet un ar prātu.

kad gaidīju meitu kaitīgo ieradumu jeb niko, un alko netika lietots, tā ka no tā nekāda iespaida nav bijis.

otrā meita man piedzma precīci pirms gada un 5 mēnešiem, un tad jau to gaidot biju salasījusies dažādus materiālus, bet bez to lasīšanas sapratu, ka skābus kāpostus, un ābolus nevarēšu kg- gramiem ēst.

kafiju gan dzēru, jo grūtniecības laikā tā bija manā ēdienkartē, un lasīju ka 1 krūzīte no rīta nevienam ļaunumu nevar nodarīt.

kad piedzima otrā meita stipri piedomāju par govs piena lietošanu tīrā veidā, jo bijām sapratuši ka vīra vēders par to nepriecājas, tad nu drošības labad pienu arī es nedzēru līdz vismaz meitas pusgada vecumam.

kopumā ņemot es domāju ka mammām ir ļoti jāieklausās sevī, un arī savos mazajos, jo labāk ir piesargāties nevis pēc tam piedzīvot nepatīkamus brīžus.

Brīvdienu konkurss: Mans uzturs krūts ēdināšanas laikā

20130314131536-67629.jpg