Altermed ziede - tagad uz visiem laikiem mūsu mājas aptieciņā!

Altermed ziede - tagad uz visiem laikiem mūsu mājas aptieciņā!

01. Oct 2013, 13:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nesen, pateicoties Māmiņu Klubam es tiku pie brīnišķīgas iespējas - izmēģināt Altermed ziedi.

Pirmais, kas piesaistīja - patīkamais dizains un košās krāsas, kas atvieglo ziedes atrašanu veikalos un aptiekās. Lieliski ir arī tas, ka ir vesela Altermed produktu sērija, ko var kombinēt savā starpā.

Sastāvs arī patīkami priecē, tajā nav nedz parabēnu, nedz krāsvielu, un tur var atrast pamata sastāvdaļu - D-pantenolu, kas atjauno un dziedē bojātu ādu.

Pati ziede ir gaišā krāsā, bez smaržas, ne pārāk biezas konsistences, to ir ērti ielikts somiņā, ja ir tāda nepieciešamība.

Jāsaka, ka Altermed ziedei līdzīgās ziedes mūsu ģimenē ir populāras, jo pirmkārt, mums ir mazs bērniņš. Vasaras sezonā meitiņa bieži saskrāpēja rokas un kājas, tika pie dažādām rētām, nobrāzumiem, sasitumiem, un, protams, lai atjaunotu traumēto ādiņu, es ieziedu to ar ziedi.

Diemžēl, vai drīzāk par laimi, uz testēšanas brīdi mums tādas ķibeles nebija atgadījušās. Un tomēr, karstā laika dēļ, apmeklējot jūru meitiņai parādījās apsārtums uz dzimumorgāniem. Un te nu Altermed ziede mums kā reiz noderēja.

Uzziestā plānā kārtiņa iesūcās ādā ļoti ātri, neatstājot taukainus pleķus. Ziede nesausē un nekairina ādu, arī tas ir ļoti svarīgi, ja ziede tiek lietota, lai dziedētu maigo bērna ādiņu. Jā, un arī pats apsārtums jau uz vakaru mazinājās.

Kopumā mēs esam apmierināti ar mūsu pirmo testerīti. Ņemot vērā ziedes aprakstu, ir skaidrs, ka tai ir plašs pielietojums, tāpēc zinu, ka tāda tagad būs arī mūsu mājas aptieciņā un gaidīs savu nākamo kārtu.

Paldies Māmiņu Klubam un Altermed par sniegto iespēju!

Alise

Izmēģiniet Altermed Panthenol 5%, dāvājiet ādai komfortu un aizsardzību!

20130402130510-60879.jpg