Salvetes Huggies@ Soft Skin, kas tas par zvēru?

Salvetes Huggies@ Soft Skin, kas tas par zvēru?

01. Jul 2016, 00:05 Ilonа Ilonа

Kaut kā sen nav rakstīts un runāts par tādām aizmirstām salvetēm kā Huggies@ Soft Skin. Starp citu, tās ne visur var iegādāties, lai gan atrast tās nebija grūti, tās tomēr nav katrā veikalā.

To sastāvs ir identisks Natural Care mitro salvešu sastāvam, jo arī tajā ir Aloe Vera un E vitamīns. Bet tās ļoti atšķiras ar smaržu.

Smarža ir ļoti spēcīga. Gandrīz kā smaržas, un tās es izmantoju tikai putekļu slaucīšanai. Pēc to lietošanas smaržo visa māja, ļoti smaržo rokas, bet tas ir pat patīkami un jauki. Tikai ar šo spēcīgo aromātu bērna ādai skarties klāt laikam gatava neesmu.

Un tad nu laikam arī skaidrs, kāpēc viņas tomēr nav tik populāras. Lai gan iespējams, kāds par šīm salvetēm ir stāvā sajūsmā.

20160621223324-11183.jpg

Šīs salvetes ir arī hipoalerģiskas, bez alkohola, to sastāvā nav parabēnu un fenoksietanola, un tās sola labi rūpēties par mazuļa ādu un veiksmīgi to attīrīt.

Starp citu, tās izgatavotas no dabīgām celulozes šķiedrām (65%).

Esat redzējušas? Izmēģinājušas?

Ilona (maminklub.lv)

Liene Krúza Liene Krúza 08. Jul 2016, 21:58

Ja kas piem maxima var ieraudzīt vairākus jaunus iepakojums ar Huggies logo. Nezinu,vai jaunais iepakojums veco aizstāj vai tiešām jaunums. Īpaši neaizraujamues ar šādām vienīgi lielais bērns vakar sakārtoja Frozen ar Elsu un Annu