Urrā –jaunā sezona Zinātnes skolā ir klāt!

Urrā –jaunā sezona Zinātnes skolā ir klāt!

14. Sep 2018, 21:51 lauvinja lauvinja

Jaunais mācību gads ir klāt! Paralēli parastajai skolai, katrs tiek pie sev interesējošām nodarbībām. Cits dodas uz mākslas skolu, cits uz mūzikas skolas, citam dzīvi pārņem sports, bet Rihards jau ceturto sezonu ar prieku dodas uz Zinātnes skolu. Zinātnes skolā valda īsts zinību un eksperimentu gars un pedagogi ir vienkārši fantastiski! Starp citu Zinātnes skola ieguva arī balvu sociālajā uzņēmējdarbībā.

Mācību gada noslēgumā tiek rīkota ballīte:
[bilde]

Zinātnes skola piedāvā sistemātiskas iknedēļas nodarbības ķīmijā un fizikā bērniem un jauniešiem vecumā no 8 līdz 18 gadiem (2 - 12 klase), kā arī elektronikā bērniem un jauniešiem no 4.-9.klasei. Nodarbības vienlaikus ir aizraujošas un izglītojošas. Nodarbībās skolēni mācās darot, caur savu personīgo pieredzi, eksperimentē, lai apzinātos un izprastu likumsakarības, un arī tiešām iemīlās zinātnē! 

Nodarbības latviešu valodā notiek Tērbatas ielā 49/51 un pārdaugavā Kleistu ielā 14. Maksa par nodarbībām 33 eiro mēnesī, programmas ir licenzētas un ir iespējams pēc tam atgriezt iedzīvotāju ienākuma nodokli iesdziedzot iedzīvotāju ienākuma nodokļa deklarāciju.

Sīkāka informācija pieejama:

Zinātnes skola

www.zinatnesskola.lvhttp://www.laboratorium.lv/ 

Facebook - https://fb.me/zinatnesskolalaboratorium

+371 28804919

Ja Jūsu bērnam interesē eksperimenti, tad šī ir īstā vieta, kur saturīgi pavadīt laiku!