Sociālā kampaņa ar videofilmām mācīs skolēniem veidot savstarpējās attiecības un risināt problēmas skolas vidē.

Sociālā kampaņa ar videofilmām mācīs skolēniem veidot savstarpējās attiecības un risināt problēmas skolas vidē.

17. Apr 2014, 10:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Projekta „Atbalsta programmu izstrāde un īstenošana sociālās atstumtības riskam pakļauto jauniešu atbalsta sistēmas izveidei” ietvaros sagatavotas videofilmas ar mērķi aktualizēt skolēnu problēmas un to iespējamo risināšanas prasmju apgūšanu skolā un ārpus tās.

Videofilmu tapšanā piedalījās skolēni un sabiedrībā populāri cilvēki, kas izspēlēja dažādas problēmsituācijas skolu vidē un dalījās pieredzē, kā veiksmīgāk veidot savstarpējās attiecības; kā uzlabot attiecības vecāku, bērnu un pedagogu starpā; kā risināt dažādas problēmsituācijas.

Par savām skolas gaitām, pieredzi, kā arī padomiem, projektā dalījās tādi skolas vecuma bērnu elki kā mūziķi Intars Busulis, Kaspars Zlidnis, Agnese Rakovska, Jānis Šipkēvics, Aija Andrejeva, radio dīdžejs Linda Rutule, modele Māra Kempernova, TV šovu vadītājs Māris Grigalis u.c. Video epizodēs padomus sniedz arī skolu psihologi un psihoterapeiti - Diāna Zande, Sandra Lase, Aina Poiša, Sandra Vinniņa.

Ar projekta gaita tapušo video epizožu palīdzību vecāki tiek aicināti noskatīties video epizodes, pārrunāt tās kopā ar saviem bērniem un piedalīties aptaujā->>

Veidojot šāda atbalsta programmu skolas vecuma bērniem un viņu vecākiem, izglītības iestāde veicina lielāku vecāku iesaistīšanos izglītības iestādes komandas darbā un vietējās kopienas veidošanā un stiprināšanā. Šajā programmā kopumā piedalījās 310 vecāki no visām projektā “Atbalsts” iesaistītajām skolām.

Video epizodes var noskatīties ikviens vecāks un bērns, sociālās kampaņas interneta vietnē www.maminuklubs.lv, kā arī projekta Youtube kanālā!

Par projektu “Atbalsts”

20140424143630-64181.jpg