Skolēnu brīvlaika konkurss: Ko darīt, kurp doties šajā laikā?

Skolēnu brīvlaika konkurss: Ko darīt, kurp doties šajā laikā?

23. Mar 2014, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu lūk, arī kārtējais skolēnu brīvlaiks ir klāt! Bērni ir pelnījuši atpūtu, lai varētu baudīt pavasarīgo laiku un patiešām - atpūsties no mācībām, lai vēlāk tām spētu pievērsties ar jaunu sparu! Ko jūs esat iecerējuši darīt skolēnu brīvlaikā? Vai bērns dosies ciemos pie omītes uz laukiem? Vai varbūt būsiet visa ģimene mājās? Varbūt dosieties kādā ekskursijā? Pastāstiet un parādiet mums savas ģimenes skolēnu brīvlaiku un tieciet pie jaukas balvas!

Balva

Zvaigzne ABC grāmata

Tava ģitāra (+ DVD) 

Vienmēr esi vēlējies iemācīties spēlēt ģitāru? Esi pilnīgs iesācējs vai tikai gribi aizpildīt robus ģitārspēles tehnikā un zināšanās par šo instrumentu? Neatkarīgi no pieredzes grāmata Tava ģitāra tev lieti noderēs.

Šis 64 lappušu biezais izdevums no pašiem ģitārspēles pamatiem aizvedīs līdz daudz sarežģītākiem paņēmieniem un plašam akordu klāstam. Tavas ģitāras DVD ir ietvertas 48 minūtes interaktīvu, daudzpusīgu nodarbību, kas sniegs tev visas galvenās iemaņas ģitāras spēlē.

Sekojot Stīva Makaja norādījumiem, no elementāras atsevišķu nošu atskaņošanas tiksi līdz akordu secību izpildījumam. Šī grāmata padziļinās izpratni par to, ko iespējams paveikt ar ģitāru – šo jaunrades iespējām bagāto, ekspresīvo mūzikas instrumentu – un, pats svarīgākais, kā ar to sev un citiem dāvāt prieku!

Kā piedalīties konkursā?

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENOT RAKSTU iesūti savu blogu 
  • Izvēlies sadaļu Pirmsskola un tagus Skolēnu-klubiņš
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā!

Konkurss ir spēkā līdz 23.martam ieskaitot!

Lieliskas brīvdienas vēlot,

Māmiņu Klubs

Konkurss tapis sadarbībā ar

20121202215000-45028.jpg 

DryNites® uzsūcošās naktsbiksītes ir radītas, lai atvieglotu bērnu nakts enurēzes (slapināšanas) ārstēšanu un palīdzētu bērnam atveseļoties.

Nakts slapināšana gultā skar daudzus bērnus vecumā no 4 - 14 gadiem. DryNites® sniedz diskrētu atbalstu šiem bērniem!

  • DryNites® labi uzsūc mitrumu, tādejādi pasargājot bērna un gultas veļu!
  • Tās izskatās gluži kā apakšveļa. Bērns tās viegli var valkāt zem pidžamas jeb drēbēm!
  • Nemanāmās, bet uzsūcošās naktsbiksītes ļaus bērnam doties uz nometnēm vai pārlaist nakti pie draugiem – neviens neuzzinās par slapināšanu gultā.
  • DryNites® ir radītas gan zēniem, gan meitenēm, ar atšķirīgu dizainu. Meitenēm – ar taurentiņiem, bet zēniem – ar stilīgiem močiem!