Skolēnu brīvlaika konkurss ir galā, atsākam skolas gaitas!

Skolēnu brīvlaika konkurss ir galā, atsākam skolas gaitas!

24. Mar 2014, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pavasara skolēnu brīvlaiks ir galā, un tā kā varējām priecāties arī par jauku laiku, ceram, ka to izbaudījāt no visas sirds, atpūšoties kopā ar saviem bērniem! Aicinājām pastāstīt un parādīt mums savas ģimenes skolēnu brīvlaiku, un nu - laiks pasniegt balvu!

Balva

Zvaigzne ABC grāmata

Tava ģitāra (+ DVD) 

Vienmēr esi vēlējies iemācīties spēlēt ģitāru? Esi pilnīgs iesācējs vai tikai gribi aizpildīt robus ģitārspēles tehnikā un zināšanās par šo instrumentu? Neatkarīgi no pieredzes grāmata Tava ģitāra tev lieti noderēs.

Šis 64 lappušu biezais izdevums no pašiem ģitārspēles pamatiem aizvedīs līdz daudz sarežģītākiem paņēmieniem un plašam akordu klāstam. Tavas ģitāras DVD ir ietvertas 48 minūtes interaktīvu, daudzpusīgu nodarbību, kas sniegs tev visas galvenās iemaņas ģitāras spēlē.

Sekojot Stīva Makaja norādījumiem, no elementāras atsevišķu nošu atskaņošanas tiksi līdz akordu secību izpildījumam. Šī grāmata padziļinās izpratni par to, ko iespējams paveikt ar ģitāru – šo jaunrades iespējām bagāto, ekspresīvo mūzikas instrumentu – un, pats svarīgākais, kā ar to sev un citiem dāvāt prieku!

Un pie skanīgās grāmatas tiek - neviens cits kā

IEGRAVE!

Apsveicam! Grāmata tevi gaida Māmiņu Kluba redakcijā līdz pat 24.aprīlim, nāc ciemos!

Māmiņu Klubs

Konkurss tapis sadarbībā ar

20121202215000-45028.jpg