SEB apdrošināšanas dāvinājums visiem Latvijas pirmklasniekiem!

SEB apdrošināšanas dāvinājums visiem Latvijas pirmklasniekiem!

16. Oct 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau  ceturto mācību gadu pēc kārtas SEB Dzīvības apdrošināšana dāvina nelaimes gadījumu apdrošināšanu visiem Latvijas pirmklasniekiem. Tas nozīmē, ka ikviens no vairāk nekā 20 tūkstošiem pirmās klases skolnieku ir apdrošināts uz vienu gadu ar riska segumu 1000 latu apmērā.

Apdrošināšanas periods ir viens gads – no šī gada 1.septembra līdz nākamā gada 31. augustam, un nelaimes gadījumu apdrošināšana darbojas 24 stundas katru nedēļas dienu, neatkarīgi, kur notikusi trauma - skolā, mājās, sporta treniņos vai brīvajā laikā. Šīs nelaimes apdrošināšanas polises piešķiršana vecākiem neradīs nekādus papildu izdevumus.

SEB Dzīvības apdrošināšanas valdes priekšsēdētājs Ints Krasts: „Pirmklasnieku apdrošināšana jau ir kļuvusi par SEB tradīciju – kopš dāvinājuma uzsākšanas esam apdrošinājuši vairāk nekā 80 000 bērnus. Mūs iepriecina mazo skolnieku vēlme izzināt pasauli, apgūt ko jaunu. Taču, uzsākot skolas gaitas, mēs redzam, ka mazajiem bieži vien piemirstas norādījumi ievērot piesardzību - četru gadu laikā kopš SEB dāvina apdrošināšanu pirmklasniekiem, apdrošināšanas atlīdzības ir saņēmuši 240 bērnu vecāki.

Biežākās traumas, ko guvuši pirmklasnieki, ir roku un kāju lūzumi. Turklāt šie negadījumi vienlīdz bieži notiek visa gada garumā, tiem nav sezonāla rakstura.

Apdrošināšanas noteikumus pirmklasnieku vecāki var saņemt, reģistrējoties SEB bankas mājas lapā seb.lv/pirmklasnieks vai jebkurā SEB bankas filiālē, kur SEB dzīvības apdrošināšanas speciālists izskaidros un izsniegs pirmklasnieka apdrošināšanas noteikumus. Pieteikties bezmaksas konsultācijai pie SEB dzīvības apdrošināšanas speciālista var, zvanot pa tālruni 67079800.

SEB Dzīvības apdrošināšana novēl visiem pirmklasniekiem priecīgas un drošas skolas gaitas. Taču, ja šāds nelaimes gadījums ir noticis, bērna vecākiem vai aizbildņiem jāsaglabā visi medicīnas iestāžu izsniegtie dokumenti un ar tiem jāvēršas jebkurā SEB filiālē. 

PIESAKIES PIRMKLASNIEKA APDROŠINĀŠANAI ŠEIT->>>>