NO SIRDS SVEICAM lielus un mazus, jauno mācību gadu uzsākot!

NO SIRDS SVEICAM lielus un mazus, jauno mācību gadu uzsākot!

03. Sep 2018, 02:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmā skolas diena vienmēr ir īpašs notikums ikvienā ģimenē! Sevišķi tad, ja bērnudārzā vai skolā tiek palaists ģimenes pirmais bērniņš. Liels prieks un pārdzīvojums vienlaikus, gan vecākiem, gan bērniem!

Tāpēc, mīļās mammas un tēti! Visvairāk veiksmes un pacietības šajā gadā sūtām JUMS, jo tieši Jūsu atbalsts un spēja būt blakus, būs visvairāk nepieciešami,  pie visiem kreņķiem - ik rudens iesnām un saaukstēšanās, laikā neizpildītajiem mājasdarbiem un mājās aizmirstajiem treniņtērpiem, negribēšanas no rītiem mosties un vakarā laicīgi iet gulēt!

20180901001753-75868.jpg

Pirmā skolas diena ir liela saviļņojuma un prieka pilna diena, kurā mēs saprotam, ka mūsu mazie, kas vēl tikko tika uzlikti uz punča pēc dzemdībām, tie mazie, kas vēl tikko mācījās patstāvīgi ielikt mutē karoti, ir izauguši un kļūst arvien patstāvīgāki!

Šis gads būs atkal jaunu sasniegumu pilns, tāpēc – izdošanos vēlam arī visiem mazajiem un lielajiem Māmiņu kluba mazuļiem un bērniem!

Tāpat – īpašs sveiciens ikvienai skolotājai un bērnudārza audzinātājai! Lai Jums pietiek mīlestības un pacietības, rūpējoties un pieskatot, mūsu pasaulē visdārgāko – mūsu bērnus! Un lai daudz paklausīgu vecāku!

Galvenais, lai pietiek pacietības un gribasspēka! Mums visiem! 

20180901002127-81622.jpg

Šurp grāmatas uz skolu

Es būšu teicamnieks!

Māmiņu klubs, 2018