Mamm, tā bija visu laiku labākā ballīte!

Mamm, tā bija visu laiku labākā ballīte!

25. Oct 2022, 19:22 Banija Banija

Iepriekšējos gados bērnu svinību plānus iztraucēja pandēmija, tāpēc turēju īkšķus, lai šogad viss noritētu pēc plāna un svinības varētu notikt, jo 10 gadi ir jānosvin pavisam obligāti!

Lai gan dzimšanas diena vien oktobra beigās, Roberts plānus savai jubilejai sāka kaldināt jau vasarā, kas pavisam saprotami, ja iepriekšējos gados svinības plašākā lokā ārpus tuvākajiem ģimenes locekļiem izpalika. Tiesa gan, atzīsiet, ka jebkura bērnu ballītes organizēšana vecākiem ir īstākās galvassāpes – atrast vietu, noorganizēt aktivitātes, izdomāt, ko likt galdā, izskriet cauri veikaliem, lai sagādātu visu nepieciešamo, un maisus ar sapirkto pārtiku aizvilktu uz svinību vietu, tad ballītes laikā nepārtraukti ņemtos ar netīrajiem šķīvjiem, glāzēm, neaizmirstot sameklēt arī animatoru, kurš spētu bērnus aizraut, jo, piekritīsiet, ka 10 gadu vecumā ar Ķepu patruļas varoņa tērpā ietērptu vadītāju vairs neies cauri. Tas viss izklausās pēc stresa, lielas ņemšanās un menedžēšanas virtuoza prasmēm, kā rezultātā vēl pirms ballītes sākuma jau viss ir apnicis un vecāki ir neomā. 

Kā noorganizēt ballīti nesajūkot prātā

Plāns bija no tā visa izbēgt, bet vienlaikus noorganizēt neaizmirstamu 10 gadu jubilejas ballīti padsmit aktīviem puišiem. Kā? Meklējām dažādus variantus, bet tad pieķēros idejai, ka Roberta teju visu brīvo laiku aizņem futbols, kas nu jau kļuvis par dēla dzīves svarīgu sastāvdaļu. Tā ir kustība, jēgpilna laika pavadīšana, azarts, emocijas un prieks. Tas viss apvienots arī “PlayOff Arena”, kas ik dienu uz vairākiem futbola laukumiem aicina pie sevis visus sportot gribētājus forši pavadīt laiku. Labākais tajā visā ir tas, ka “PlayOff Arena” piedāvā arī bērnu ballītes. Izcils risinājums aktīvai ballītei! Vēl izcilāks tāpēc, ka “PlayOff Arena” piedāvā noorganizēt ballīti no A līdz Z. Tas nozīmē, ka vecākiem nav jādomā ne par ēdināšanu, ne aktivitātēm, ne pasākuma vadītāju, ne arī to, kur likt visus netīros traukus pēc ballītes. Mammai un tētim pilnīgs relax un nekādu problēmu. Visas trīs stundas mierpilni sēdējām maliņā un vērojām smaidus bērnu sejās, jo par visu parūpējās “PlayOff Arena” darbinieki, kuri kā mazas skudriņas nemanāmi piepildīja ūdens krūkas, savāca netīros šķīvīšus, atnesa pasakaini gardas picas. Mūsu galvenais uzdevums bija atnākt un tvert pozitīvās emocijas!

Laiks svinēt!

Ir ballītes rīts. Jubilārs jau kopš iepriekšējā vakara nemierīgi dīdās un nevar sagaidīt svinību sākuma brīdi. Aktuāla nav ne kūka, ne pat gaidāmās dāvanas, jo jau vairākas dienas kopā ar ielūgtajiem viesiem tiek runāts par futbola mačiem, kurus varēs uzspēlēt, kurš stāvēs vārtos un kā sadalīsies komandās. Satiktais treneris smaidot smej, ka čaļi par plānoto ballīti runā jau kopš septembra. To uzzinot esmu pavisam pārliecināta, ka reti kura ballīte tiek gaidīta tik ļoti, kā šī.

PlayOff Arenā sagaida plašas un mūsdienīgas telpas

 

Uz ballīti dodamies bez stresa, vien jāpaņem līdzi kūka un arī sporta apavi. Nekādas apkraušanās ar neskaitāmiem maisiņiem, kas piepildīti ar mielasta sastāvdaļām. Šī ir tā reize, kad svētki ir ne tikai jubilāram, jo arī viņa vecākiem, jo ne par ko nav jālauza galvu.

Ierodoties “PlayOff Arena”, mūs sagaida administratore, kura ierāda ģērbtuves, parāda mūsu svinību galdu (tik skaisti un gaumīgi!), kā arī mūsu futbola laukumu. Jubilārs ar saviem viesiem uz ģērbtuvēm skrien vēja ātrumā, jo nav laika kavēties – ātrāk jātiek pie spēlēšanas! Vēroju viesus un jubilāru, pie sevis smaidot, jo nav lielākas laimes par to, kad vari radīt bērnam prieku. Tādu patiesu, neviltotu prieku ar emocijām debesskrāpja augstumā.

Ierodoties galds jau saklāts, tāpēc vecākiem vairs ne par ko nav jādomā

Vadītājs, kurš prot atrast kopīgu valodu ar ikvienu

Viesi bez liekas kavēšanās, pārāvuši apavus, kopā ar jubilāru uzreiz steidz uz laukumu, tiek uzreiz sadalītas komandas, lai varētu sākties futbola mači. Un šajā brīdī pieslēdzas “PlayOff Arena” lieliskais vadītājs Toms, kurš pirms tam pārmijis ar mani pāris vārdus, lai noskaidrotu nedaudz vairāk par jubilāru un viesiem. Cepuri nost viņa priekšā par spēju savaldīt 12 ļooooooti aktīvus puišus, kuru acis mirdz, jo viņi tikuši uz futbola laukuma. Toms tūlīt pat izpelnās visu bērnu uzmanību, puišu vidū tiek nodēvēts par treneri, viņā ieklausās un respektē. Tiek dotas 10 minūtes futbola mačam, adrenalīnu spēlei piešauj arī fakts, ka te viss ir gluži kā īstā mačā – ar laika atskaiti uz tablo. Azarts, enerģija un neizsakāms prieks valda visu starpā. Manuprāt, neesmu bijusi vēl nevienā citā ballītē, kurā valdītu tāda enerģija un aktivitāte. Piekritīsiet, mūsdienās bērniem tā visa ļoti pietrūkst, jo liela daļa dienas paiet sēžot skolas solā, bet pēc mācībām – ieurbjoties ar degunu telefonā. Tāpēc es esmu par izkustēšanos un milzīgs priekš, ka “PlayOff Arena” ir radījusi šādu vietu, kur bērniem jēgpilni pavadīt laiku.

Lai ballīte nepārvērstos par haosu, talkā nāk lieliskais ballīšu vadītājs Toms, kuram padomā ne tikai futbola spēlēšana, bet arī daudzas citas aktivitātes, kas derēs dažāda vecuma bērniem

Enerģija un azarts no visiem kūsā visu ballītes laiku

 

Smaida un priecājas visi

Futbola mačam Toma pavadībā seko dažādas citas aktivitātes un šķiet, ka laiks aizrit vēja spārniem. Ik pa brīdim vadītājs puišiem atgādina, ka vajag arī kaut ko uzkost un obligāti padzerties, savukārt stundu pēc ballītes sākuma klāt arī gardās picas. Pēc aktīvajām izdarībām visi ir izsalkuši un metas virsū picām, un arī pie galda turpinās sarunas par futbolu, jo turpat uz ekrāniem var vērot futbola spēli starp divām pasaules līmeņa komandām. 

Kad ir kārtīgi izkustējušies, obligāti vajag atgūt spēkus

Uz lielajiem ekrāniem var vērot arī pasaules grandu spēles, lai aizgūtu kādu knifiņu, ko pašiem likt lietā jau nākamajā mačā

 

Kad iestiprinājušies, visi bez skubināšanas jau atgriezušies laukumā, kur turpinās aktivitātes un svētku svinēšana. Smaida gan pats jubilārs, gan visi sanākušie viesi. Un tas ir visforšākais, jo emocijas atmiņā saglabājas vēl ļoti, ļoti ilgu laiku.

Mamm, šī bija vislabākā ballīte, kāda vien ir bijusi! Domājams, pēc šādiem vārdiem nekādas citas rekomendācijas par "PlayOff Arena" darbu vairs nav nepieciešamas
 

Starp citu, “PlayOff Arena” ir ko darīt arī tiem, kuri vēlas mierīgāk pavadīt laiku. Jubilāra piecgadīgā māsa atrod laika kavēkli rotaļu stūrītī, tepat arī iespēja uzspēlēt galda futbolu, novusu un Xbox, uzspēlēt kādu no plašā galda spēļu klāsta. Darīt te ir arī tiem, kuri nav gatavi skriet pa futbola laukumu, cīnoties par vārtu gūšanas momentiem. Ne velti Toms ballītes sākumā man teic, ka “PlayOff Arena” var darīt daudz ko citu arī bez futbola spēlēšanas, un to viņš pierāda arī aktivitātēs kopā ballītes dalībniekiem. 

Šeit aktivitātes atrod arī tie, kuriem prāts nenesas uz futbola spēlēšanu

Te stundas aizrit kā minūtes

Kad ballītes laiks nepielūdzami jau tuvojas finišam, viens no viesiem skumjā balsī noteic: “Tās tiešām bija 3 stundas? Pagāja tik ātri kā 3 minūtes!” Domāju, nav lielāka komplimenta ballītei par šiem vārdiem un pārējo viesu teikto, ka ļoti grib šeit atgriezties vēl, jo ir tik interesanti, ka negrib doties projām.

Jāteic, ka obligāti nav jāgaida nākamā ballīte, lai atgrieztos “PlayOff Arena”, jo šeit ikviens var kopā ar draugiem vai ģimeni iegriezties brīvajā laikā, lai lieliski pavadītu dienu dažādās aktivitātēs. Mēs šeit noteikti atgriezīsimies, jo piecgadniece jau paziņoja, ka arī viņa te gribot svinēt svētkus un uzspēlēt bumbu. Viņa mākot gan gamakā iesist, gan apmānīt vārtsargu.

Kaut pēc ballītes jau aizritējušas vairākas dienas, aizvien vēl dzīvojam priekpilnās atmiņās par pozitīvajām emocijām, savukārt Roberts, satiekoties ar draugiem, turpina pārspriest ballītē piedzīvoto.

Mans kā mammas īsais rezumē - “PlayOff Arena”, liekot roku uz sirds, var pavisam droši ieteikt arī citiem, jo šeit patiešām māk uzburt svētkus un nosvinēt tos! Lai arī bērniem šo gadu laikā organizētas vairākas ballītes, neviena no tām nav bijusi tik jaudīga, tik enerģiska un, kas vissvarīgākais, bez stresa, jo mums, vecākiem par pilnīgi neko nebija jādomā.

 

“PlayOff Arena” atrodas Kauguru ielā 6, Rīga (blakus Kalnciema tiltam). Vairāk informācijas par ballīšu un citu aktivitāšu piedāvājumu meklē viņu mājas lapā www.playoff.lv.

Varu dot piecas zvaigznes no piecām par vieglo komunikāciju gan pirms, gan arī pašas ballītes laikā.

Laimīgs jubilārs, laimīgi visi viesi