Komentāru KONKURSS: Laimē Clementoni robotu „WalkingBot”!

Komentāru KONKURSS: Laimē Clementoni robotu „WalkingBot”!

12. Dec 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Robots „WalkingBot” ir zinātnes komplekts, lai vienkāršā un jautrā veidā uzbūvētu mazu mīlīgu robotu. Vēlies tādu laimēt savam mazajam zinātniekam?

Lai piedalītos konkursā, tepat komentāros pastāsti, kādas radošās aktivitātes patīk tavai atvasītei?

BALVA

Balvas ieguvēju starp konkursa dalībniekiem Facebook un portālā Māmiņu Klubs izlozēsim 17.decembrī

 


Clementoni „WalkingBot” komplektā ir 40 detaļas, kuras jāsaliek, lai mazais robots atdzīvotos. Divasu motors darbojas ar vairākiem zobratiem, ļaujot robotam staigāt.
Ar kustīgajām savienojuma vietām mazais robots patiešām pārvietojas un staigā kā īsts bionisks četrkājains draugs!
Ilustrētajā rokasgrāmatā ir pārpārēm zinātniskas informācijas, lai vadītu bērnu robota montāžas gaitā un sniegtu ieskatu robotikas pasaulē.

Andra Bērziņa Andra Bērziņa 17. Dec 2019, 14:50

sešgadnieks Gustavs Emīls jau ir tajā vecumā, ka ar parasto Lego nepietiek, ja spēle tad gribās arī interaktīvu pielikumu. Roboti ir viņa dzīve.

Krista Janberga Krista Janberga 17. Dec 2019, 12:47

Kristoferam ļoti patīk likt puzles un Lego! Pašlaik ļoti aktuāli ir kopā ar tēti taisīt un apzīmēt papīra lidmašīnas! Papildus radošajām aktivitātēm mājās, Kristofers dārziņā apmeklē Robotikas nodarbības!

SabinePru SabinePru 15. Dec 2019, 22:57

Manai lielajai gudriniecei prātā ienāk visdažādākās idejas. Reizēm izdomā dziesmas, citreiz būvē pilsētas no klucīšiem, šodien zīmēja krustinus un stāstīja, kurš ir pūķu tētis, kura mamma, un kuri - mazie pūķēni, kuri jau lido prom. 😃 Domāju, ka arī ar robotu atrastu daudz interesanta, ko apgūt un izspēlēt.

filologe filologe 13. Dec 2019, 13:12

Meitiņām šķiet patīk viss - likt Lego, zīmēt, spēlēties ar mašīnām un lellēm, cept kūkas smilškastē, likt puzles, lasīt grāmatas. Robotu gan mums vēl nav - šī būtu jauna pieredze 😀

Iveria Iveria 12. Dec 2019, 20:53

Dēlam pusotrsgads un patīk likt Lego Duplo klučus, lielas un mazas mašīnas un traktori, kā arī katru dienu jālasa kopā grāmatiņas, īpaši ar dzīvniekiem vai mašīnu attēliem.

Runner Runner 12. Dec 2019, 13:16

Manam trīsgadniekam šobrīd aktuālās rotaļas ir kluču konstruktori, visa veida transporta līdzekļi - mašīnas, traktori, vilcieni, kuģi, lidmašinas un kravas auto. Vēl ļoti patīk patīk braukāt ar DipDap.