Kā izvēlēties bērnam pirmo mobilo telefonu? ONLINE TV videosaruna

22. Oct 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērna pirmā mobilā tālruņa iegāde vecākiem nereti mēdz izvērsties diezgan izaicinošā piedzīvojumā. Kā atrast pietiekami lētu un izturīgu, bet vienlaikus bērnam tīkamu telefonu? Kādu pieslēgumu izvēlēties, un kā kontrolēt rēķinus? Uzzināsim ONLINE TV! 

19.OKTOBRA ONLINE TV VIDEOSARUNA

Kā izvēlēties pirmo telefonu bērnam

Katrā ģimenē, kurā aug bērns, pienāk brīdis sarunām un pārdomām par mazuļa pirmo tālruni. Vai sākumā iegādāties parasto, vislētāko podziņ telefonu, vai uzreiz izvēlēties viedtālruni, lai pēc tam bērns neuzmācām mammai un tētim ar lūgumiem paspēlēties spēlītes? Kāds tarifs bērnam ir piemērots vislabāk? Izvēlēties "Zelta Zivtiņu" vai pastāvīgo pieslēgumu? Vai bērnam tālrunī ir nepieciešams internets? Lai rast atbildi uz jautājumu, kā pareizi izvēlēties skolēnam telefonu un tarifa plānu, oktobra diskusijā mums pievienosies “Zelta Zivtiņa” zīmola vadītājs Agris Rencis, kurš palīdzēs ieviest skaidrību un izstāstīs par katra varianta priekšrocībām un trūkumiem.

Svarīgi atcerēties par drošību:

  • Pirms laist bērnu ārpus mājas ar viedtālruni kabatā, ir būtiski izskaidrot viņam, kā notiek datu pārraide un kādām vajadzībām var izmantot publiskos piekļuves punktus internetam.

Uzzini vairāk ONLINE TV!

Māmiņu Klubs