Iesaki bērnu nometni bērniem: Konkurss komentāros!

Iesaki bērnu nometni bērniem: Konkurss komentāros!

29. Jun 2017, 00:59 nosiguldas nosiguldas

Vasara ir klāt. Un mūsu bērni apmeklēs dažādas sporta, dienas, valodu, deju un citas nometnes.

Gaidīsim Jūsu atsauksmes tepat komentāros.

  • Kādu nometni bērns apmeklēja.
  • Cik ilgi tur pabija
  • Kas patika, kas nepatika
  • Vai ieteiktu šo nometni citiem vecākiem.

Protams viena no komentētājām saņems balvu no LEGO City . 

Bet tā no Jums, kas pacentīsies un piedzīvojāmus aprakstīs Blogā, pievienojot fotogrāfijas pretendēs uz PĀRSTEIGUMA BALVU no Māmiņu kluba.

Atsauksmes gaidīsim līdz jūnija beigām.

lauvinja lauvinja 30. Jun 2017, 21:21

Blogs ar bērna bildētām bildēm 😀 http://www.maminuklubs.lv/skola/nometne-es-izzinu-rigu-280555/

mincenee mincenee 29. Jun 2017, 22:18 mincenee

Kkur nozuda pārējais teksts. Linkā var izlasīt. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1370496222987400&id=432853176751714

mincenee mincenee 29. Jun 2017, 22:16

Manuprāt, šis ir kas patieši foršs bērniem. Nav gluži nometne, bet varbūt kādam noder. Info no patversmes Facebook - ULUBELES CILVĒCĪBAS SKOLIŅAS ATKLĀTO DURVJU DIENĀLAIPNI LŪGTI ULUBELES CILVĒCĪBAS SKOLIŅAS ATKLĀTO DURVJU DIENĀ 1.JŪLIJĀ plkst.11.00!

lauvinja lauvinja 29. Jun 2017, 13:39 mamma27

Pagājušo gadu Teikā bija 2 paralēli - mākslinieciski - vispārīgā un sporta nometne.

mamma27 mamma27 29. Jun 2017, 12:23 lauvinja

Par Teikas skols nomentēm! Sapratu tik nometnes beigās,kad tur rīko dažādas nomentes. Ir gan sporta, gan radošā ,gan vispārīgā,bet es meklējot tikai vienu sameklēju,kurā arī gājām- aktivitātes gan skolā, gan ārpus skolas vairākas reizes nedēļā. LAi arī kolēģei bērns bija tur pat uz vietas radošajā nometnē ,un viņi tikai darbojās pa skolu-tā noteikti bērniem kā manējam -aktīvam , nepatiktu! 😀
Katrā ziņā ļoti jāmeklē ,lai kaut ko atrastu!

lauvinja lauvinja 29. Jun 2017, 10:37

Ir pieredze ar dažādām nometnēm. Vislabāk, ja nometne sasaucas ar tām aktivitātēm, kas tiek realizētas mācību gada laikā.

Meita jau daudzus gadus apmeklē Sporta tūrisma pulciņa (Rīgas skolēnu pils) organizētās nometnes gan ziemas brīvlaikā, gan vasarā. Šovasar bija diennakts nometne 7 dienu garumā, dzīvošana teltīs, šogad gandrīz civilizācijā - kempingā ar iespēju iet civilizētā dušā. Ēst gatavošana vien daļēji uz ugunskuru. Bet ir bijušas nometnes pie Gaujas, ar dzīvošanu teltīs, mazgāšanos upē un ēst gatavošanu uz ugunskura. Patīk un piedalās ar prieku. Nometne dod iespēju pilnveidot un nostiprināt prasmes un vienlaikus izklaidēties.

Puika būtu bijis priecīgs par kādu eksperinentu vai robotikas nometni, bet jāatzīst, ka tās man ir mazliet par dārgu. Šogad piedalījās dienas nometnē "Izzini Rīgu" nedēļas garumā un nometnē laiku pavadīja ar prieku. Nometnes būtība - doties uz dažām Rīgas pusēm un iepazīt no dažādām šķautnēm - katru iepazīt kaut ko jaunu un interesantu, pavadīt dienu dabā (protams te jārēķinās, ka arī lietus laikā aktivitātes būs dabā un nīkuļiem/pīkstuļiem tas nederēs). Mājās bērns pārradās piekusis, bet apmierināts. Tiešām iesaku arī citiem šo nometni.

Iepriekšējos gadus puika ir bijis dienas nometnē Teikas vidusskolā ar vispārējo un mazliet māksliniecisko ievirzi un teikšu tā - bija ok, bet bērns nebija sajūsmā. Tomēr šī nometne notiekti patiks bērniem, kam patīk dejot, dziedāt, spēlēt teātri, gatavot figņas no dažādiem materiāliem, jo lai arī ir dienas, kad ir eksursijas, tomēr daudz laika bērni pavada skolā un pie skolas radošās nodarbēs.

Esam izmēģinājuši arī Pelēkā vilka nometnes - kopumā patika, katru dienu savas aktivitātes, iepazina jaunus draugus, un jaunas nodarbes. Tas, kas man ne pārāk patika - bērni salīdzinoši daudz laika no rīta un vakarpusē pavadīja Ģertrūdes baznīcas pagrabā, kas ir nometnes bāzes vieta un daudzi šo laiku pavadīja sēžot planšetēs un telefonos, man būtu gribējies, lai nometnes organizatori to tomēr nepieļauj, jo telpas ir gana plašas un aktivtātēm bērnus var motivēt.

Visām šīm nometnēm ir Rīgas domes līdzfinansējums, kas protams ir atspaids vecāku maciņiem.

mamma27 mamma27 29. Jun 2017, 09:00

Mums pieredze ar nometnēm ir !
Visvairāk Adrianam ir patikusi eksperimentu nometne, tā notika tikai pagājušajā vasarā. Šogad diemžēl vairs nerīkoja.
Ja grib valodas iesaku Skrivanek baltic-šo nometni Adrians apmeklēja ,kad bija 5 gadi. Ar prieku gāja!http://www.maminuklubs.lv/pirmsskola/adriana-otra-diena-nometne-skrivanek-baltic-macas-alfabetu-216401/ te arī atsauksmes.
Kā otrklasnieks apmeklēja rudens brīvdienās nometni Rīgas jauno tehniķu centrā. Nedēļa aktīvās darbībās- katru dienu darīja ,ko citu,tādējādi izgāja cauri dažādām nodarbībām,beigās saprotot,kas tad iet pie sirds,un ko vēlas turpmāk darīt. Ikdienā dodas tur uz robotiku. Arī cena nomentei par nedēļu bija draudzīga 50 eiro( kur iekļauta arī ēšana) Viņi arī rīko vasaras nometnes,bet tā kā tās ir pārdaugavā ,mums grūti izbraukāt. Bet tie kas tur netālu dzīvo -noteikti iesaku gan kā nometnes vietu,gan brīvā laika pavadīšanu! http://www.rjtc.lv/
Un otrās klases noslēgumā gandrīz visu jūniju pavadīja Teikas vidusskolas nomentē-Teika 17 -no 1.0.6.-22.06. Interesanta ,aktīva, brauca ekskursijās, baroja labi- bērns nodarbināts un apmierināts.Arī šai nomentei bija RD finansējums,līdz ar to maksājums bija 170 eiro par 16 darba dienām( bērns nometnē bija 8:30-17) Šī bija laba iespēja bērnam negarlaikoties mājās un pavadīt sakarīgi dienu,īpaši ja nav lauku ,kur aizsūtīt un vecāki visu dienu strādā! Iesaku!